Boottocht naar Pampus

Amsterdam
Veerdienst Amsterdam
Krijn Taconiskade 124
1087HV Amsterdam

Een leuk dagje erop uit en net even wat anders. Vaar vanuit Amsterdam mee met één van onze klassieke schepen naar het verrassende forteiland Pampus.

Ontdek Pampus gelegen midden op het IJmeer, dit forteiland zit vol verhalen. Struin door het eindeloze gangenstelsel van het oude fort en ontdek de twee interactieve belevingsroutes ‘Het geheime Wapen van Amsterdam’ en ‘Het verhaal van Pampus’. Geniet van een hapje en een drankje op het zonnige terras.

We zijn ruim 4 uur onderweg, waarvan je 2,5 uur op het eiland bent. Het uitje is leuk voor jong en oud. De speurtocht voor kinderen is een echte aanrader, Zoek de geheime letters die je alleen kan vinden met een black-light, en ontrafel het geheim, spannend! Kinderfeestjes beginnen al aan boord met het uitpakken van cadeautjes en het eten van taart.

Op Pampus huist het bezoekerscentrum van de Stelling van Amsterdam. Deze stelling is UNESCO werelderfgoed en vormt samen met de Hollandse Waterlinie de belangrijkste verdedigingswerken van ons land.

Bezoek de website >>

Google Maps
Pampus
Boottocht voor jong en oud
Museum
Pampus experience

  Reviews van Boottocht naar Pampus

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden