Swissôtel Amsterdam

Amsterdam
Swissôtel Amsterdam
Damrak 96
1012LP Amsterdam

Swissôtel Amsterdam ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station en biedt een perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Amsterdam. Alle belangrijke bezienswaardigheden en attracties zijn allemaal op loopafstand. Met 114 geluiddichte kamers en suites is Swissôtel Amsterdam een ​​rustige en comfortabele haven te midden van een bruisende dichtheid van  winkels, restaurants en bars.

Het hotel biedt gratis WiFi en alle kamers zijn voorzien van een Nespresso-apparaat en individueel regelbare klimaatbeheersing. Hotelgasten hebben gratis toegang tot het Swissôtel Fitnesscentrum, met ultramoderne cardiovasculaire apparatuur en 24/7 5-sterrenservice.

Swissôtel Amsterdam maakt deel uit van Swissôtel Hotels & Resorts, een onderscheidende groep luxe hotels voor de veeleisende zaken- en vakantiereiziger van vandaag, die de gerenommeerde Zwitserse gastvrijheid combineert met een fris, eigentijds design.

Swissôtel maakt sinds 2017 deel uit van het bekende AccorHotels, een leider in gastvrijheid met meer dan 4500 hotels wereldwijd.

Bezoek de website >>

Google Maps
Damsquare
Swiss Select Room
Gym
Entrance

  Reviews van Swissôtel Amsterdam

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden