Rondleiding Schrobbelèr

Tilburg
Schrobbelèr
Polluxstraat 29
5047RA Tilburg

Waar vriendschap gevierd wordt, komt Schrobbelèr op tafel. Een Brabantse traditie, die in de jaren ’70 ontstond in het huisbarretje van Jan Wassing.

Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het was nog lekker ook!

Vanuit zijn huisbarretje ‘Bij den Schrobbelaar’ ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Een gewaardeerde sfeerverhoger. De samenstelling van Schrobbelèr is een goed bewaard familiegeheim. Zeker is wel dat de likeur 21,5% alcohol bevat en is gemaakt op basis van maar liefst 43 kruiden.

Beleef de sfeer van Schrobbelèr
Beleef de sfeervolle, Bourgondische rondleiding bij Schrobbelèr in de distilleerderij. Je wordt in de rondleiding meegenomen in de wereld van onze kruidenlikeur.

Tijdens de ontdekkingstocht maak je kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en met name de warme sfeer van Schrobbelèr.

Bij het 3 uur durende programma geniet je van:

– Ontvangst met koffie/thee
– Proeverij van 3 Schrobbelèr (serveertips)
– Rondleiding door de distilleerderij
– Afsluiting in unieke Schrobbelèr sfeer

Aanmelden voor rondleiding
Elke zaterdag en zondag organiseert Schrobbelèr rondleidingen waar iedereen kan aansluiten. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op www.Schrobbeler.nl/rondleiding en bestel je tickets.

Wil je graag doordeweeks een rondleiding volgen? Dat is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Reserveren kan eenvoudig online via www.Schrobbeler.nl/rondleiding

Bezoek de website >>

Schrobbeler Bar
Schrobbeler
Schrobbeler Rondleiding

  Reviews van Rondleiding Schrobbelèr

  25 June 2022

  Onze Frank en ik hebben heel erg genoten. Wij vonden het geweldig en voor herhaling vatbaar 👍

  Kees van Oosterhout

  29 August 2021

  Wij willen Madelon, Boy, Rens en Johan hartelijk bedanken voor de gezellige rondleiding, die we van jullie hebben gehad. Wij hebben genoten en heel veel geleerd. Het was een feestje dank je wel en zeker voor herhaling . Groep Jos Gerritzen.

  Jos Gerritzen

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden