Winter Fair

Woerden
Emmakade 6
3441AJ Woerden
Op vrijdag 13 december (15.00 - 21.00 uur) en zaterdag 14 december (10.00 - 16.00 uur) staat Woerden volledig in het teken van kerst. Het is de meest sfeervolle en gezellige winter fair van Nederland.

Dit jaar vindt de vijfde editie van Winter Fair Woerden plaats en het wordt nóg leuker, mooier en gezelliger. Op vrijdag 13 december vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur ben je van harte welkom in het prachtige, historische centrum van Woerden.

Er zullen ongeveer 120 verschillende kerstkramen aanwezig zijn die de meest originele en leuke kerstcadeautjes verkopen. Je vindt er alles voor onder de boom. Een mooie plek om al jouw kerstinkopen in één keer te scoren.

Op zaterdag 14 december van 10.00 uur tot 16.00 uur is de Winterfair Woerden nog steeds in volle gang. Lampionnenoptocht, ijsbaan, kersttrein en meer... Na de opening van de ijsbaan op het Kerkplein in Woerden begint de Winterfair Woerden met een lampionnenoptocht.

Uiteraard is de inmiddels bekende kersttrein deze twee dagen ook aanwezig. Je vindt hem op de hoek van de Voorstraat en Nieuwstraat.
Tijdens de lampionnenoptocht rijdt hij voorop samen met de Kerstman. Neem na je bezoek aan de winter fair direct een kerstboom mee naar huis om de kerstsfeer compleet te maken. Ook zijn er weer diverse workshops, kun je genieten van diverse kerstkoren of op de foto met de Kerstman en de Sneeuwkoningin.

Bezoek de website >>
Google Maps
Wintermarkt uitje

  Reviews van Winter Fair

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden