Middeleeuwse Paasmarkt 2019

Zutphen
Harenbergweg 1
7204KZ Zutphen
Datum: Van 20-04-2019 t/m 22-04-2019
Voor het derde jaar op rij organiseren we weer een fantastische Paasmarkt! Dit jaar nog meer handelaren, krijgers, ambachtslieden én geweldig entertainment! Van zaterdag 20 tot en met maandag 22 april weer volop activiteit op ons middeleeuwse erf.

Op zaterdag starten we de markt om 10.00 uur. Leuke kinderspelen, marktkramen met prachtige handel, ambachtslieden aan het werk. En dit jaar bijzonder entertainment: verhalenverteller Tim Talesman! Tim weet jong en oud te boeien met zijn verhalen. Komt allen luisteren!

Zondag, eerste Paasdag, natuurlijk weer de markt met als bijzondere gast meesterverteller Sebastiaan de Zwitser! Sebastiaan is een entertainer, hij vertelt geen verhaal maar beleeft het verhaal voor je ogen en neemt je mee in zijn wereld! Dat moet je mee maken
Op tweede Paasdag kunnen we met trots Datura verwelkomen; misschien wel de beste én leukste middeleeuwse muziekband van Nederland!

Samengevat; vroeg middeleeuwse paasmarkt op Erve Eme van 20 t/m 22 april! Entree: 6 euro volwassenen, 3 euro voor kinderen. U kunt bij ons pinnen! Parkeren kan of op de parkeerplaats aan de Harenbergweg of bij zwembad De IJsselslag. U loopt vanaf daar in 5 minuten naar ons terrein.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Middeleeuwse Paasmarkt 2019

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden