Bestel kaartjes

Escaperoom Morskieft

Reutum
Ootmarsumseweg 303
7667PB Reutum
Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Kom bij ons escapen met jullie bedrijfs-, familie-, buurt-, of kinderfeestje. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.

Het meisje van Morskieft
Onder de rook van Oldenzaal, in een klein dorpje genaamd Reutum, woont de familie Morskieft. Een familie die al decennialang in het dorp woont en werkt en met iedereen op goede voet leeft. Althans, zo lijkt het.. De laatste tijd gedragen ze zich vreemd. En als dan hun kleine zusje ook nog eens op klaarlichte dag verdwijnt, staat het kleine hechte dorp op z’n kop.

Men heeft het nooit kunnen bewijzen, maar het hele dorp heeft vermoedens dat de familie zich bezighoudt met criminele activiteiten. Maar wat heeft kleine Lara daarmee te maken? Is het toeval? Of is het een wraakactie?

Survival
Jullie zijn met zijn allen op Survival. Dat betekent overleven!

Ga met elkaar op zoek naar de uitgang. Zoek in de jungle, puzzel, reken en het allerbelangrijkste is: overleef in deze kamer!

Het gehele avontuur duurt zo’n 60 minuten. We starten met een introductiespel. Dan weten alle kinderen wat ze te wachten staat en wat de bedoeling is. Dan gaan de kids de kamer binnen (zonder begeleiding van de ouders) en gaat het avontuur beginnen.

Heelal
Jullie zitten in een ruimteschip dat dwars door het heelal reist. Alleen hebben jullie nog maar weinig zuurstof!

Ga met elkaar aan de slag. Los de raadsels op, puzzel, ontcijfer en werk samen. Zo keren jullie heelhuids terug op aarde.

Het gehele avontuur duurt zo’n 60 minuten. We starten met een introductiespel. Dan weten alle kinderen wat ze te wachten staat en wat de bedoeling is. Dan gaan de kids de kamer binnen (zonder begeleiding van de ouders) en gaat het avontuur beginnen.Bezoek de website >>
Google Maps

    Bestel op Uitjes.nl met 10% korting op tickets

    KORTINGSCODE: UITJESESCAPE

    Speciaal voor jou heeft Uitjes.nl bij Escaperoom Morskieft extra korting kunnen afdingen. Reserveer hieronder en gebruik bij het reserveren de kortingscode ‘UITJESESCAPE’ en ontvang de korting direct!

    Reviews van Escaperoom Morskieft

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.