Blotevoetenpad

Twello
Hof van Twello
Rijksstraatweg 17-A
7391 MH Twello

Over het blotevoetenpad ga je barrevoets. Het voert je onder andere langs de hoogstamboomgaard, de permacultuurtuin en de paddenpoelen. En langs de historische tuinen uit de Middeleeuwen en de prehistorie. Ook passer je de velden met bijzondere gewassen, de savanne, het tropisch eiland en de wijngaard. Uitrusten kan onder andere in de hangmatten of op de bankjes langs het pad. Het pad is ongeveer 2 kilometer lang en de wandeling neemt 1 tot 1,5 uur in beslag. Honden zijn niet toegestaan. Blindegeleidenhonden wel. Je mag je schoenen ook aanhouden natuurlijk!

Bezoek de website >>

Google Maps
Kinderen in de modder
Relaxen in de hangmat

  Reviews van Blotevoetenpad

  29 July 2017

  Teleurstellend. Volledig onderkomen. Geen correcte aanwijzingen. Geen water na afloop ( wel van vijvertje). Geen onderhoud van paden, fontein, schoenkastje .... nog geen euro waard......

  Meeus
  Meeus

  18 September 2016

  Superleuk pad. De kinderen en wij hebben genoten. Ze zaten flink onder de modder, maar dat is heerlijk toch? Leuk en afwisselend. Ook prettig om onderweg af en toe even op een bankje te kunnen zitten en genieten van de omgeving. De bordjes onderweg over hoe en waarom de bomen of beplanting daar staan zijn ook heel leerzaam. Aan het eind lekker afspoelen onder de pomp en de handdoeken lagen klaar...

  Vosse
  Vosse

  17 June 2016

  Het was heel leuk. We waren er een paar jaar geleden ook al geweest, maar het Blote Voetenpad is nu nog veel leuker. Met een schitterende speelvijver, glijbaan, donkere bossen, water en modder. Het was een heerlijke middag. Neem schone kleren mee voor je kinderen en je geniet nog meer. En daarna een heerlijk zelfgemaakt ijsje op het nieuwe terras. Een aanrader!

  Marielle
  Marielle

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  21 August 2015

  Vanmiddag gelopen met de prutsclub (7 vrouwen in de leeftijd van 57 jaar tot en met 72 jaar). Allemaal genoten. Ook van de kinderen die de glijbaan op en af gingen. Wel jammer dat er nogal veel groente stond die echt wel aan oogst toe waren. Vandaag lagen er hele stapels schone handddoeken, terwijl wij zelf handdoeken van huis hadden meegenomen. Het pad lopen hebben wij als zeer ontspannen ervaren.

  Ellen
  Ellen

  1 August 2015

  Zeer onverzorgde bedoeling bij het blotevoetenpad. Onverzorgd in de winkel en een slechte bediening in het restaurant. Na de wandeling zouden er handdoeken klaar gelegd worden voor ons, maar dat was niet gebeurd. Wij waren uitgenodigd na de wandeling even in het restaurant iets te nuttigen. Pas na 15 minuten wachten kwam er dan eindelijk iemand. Er stond een grote diepvries, maar er was geen ijs. En dat in de zomervakantie. De tuinen zien er verschrikkelijk onverzorgd uit. Hoop er nooit meer te komen.

  Peter v
  Peter v

  5 May 2015

  Leuk om een keer gedaan te hebben, maar niet heel bijzonder. Het is met name een pad door verschillende manieren van biologisch tuinieren. Voor 6 euro per volwassene wat aan de prijzige kant. Vooral omdat je geen eigen meegenomen etenswaren mag nuttigen. Wij hadden wat meer fysieke "belevenissen" verwacht.

  Brenda
  Brenda

  1 June 2014

  Leuk pad, maar slecht onderhouden. Paaltjes afgebroken, belletje weg, routebordje weg en pomp die uit elkaar valt.

  Marskamp
  Marskamp

  22 September 2013

  De 6 euro entree vind ik wat aan de hoge kant aangezien je toch echt heel goed moest uitkijken waar je liep met het oog op distels en brandnetels. Verder was er weinig afwisseling wat betreft de paden (modder en steentjes). Ook was een deel van het bos afgesloten. Het was wel erg leuk om eens gedaan te hebben, maar ik zou er niet een tweede keer heen gaan.

  Herma K
  Herma K