Verfijn je zoekopdracht

Dus Dagtrip Doen heeft de leukste uitjes voor deze fijne vakantie hier verzameld. Van kerstmarkt tot kerstconcert. Maar ook de binnenspeeltuinen, dierenparken en bioscopen hebben zicht uitgeleefd. Kerst is overal!

Kerstmarkten
Op een kerstmarkt vind je alle elementen die de kerstvakantie zo leuk maken. De Kerstman rammelt vrolijk met zijn bel, een vuurtje brandt vredig op het plein en de kerstliederen maken het struinen langs de kraampjes een stuk aangenamer. Op een kerstmarkt vind je de leukste kerstartikelen natuurlijk en soms zijn er leuke attracties. Drink een glaasje warme glühwein na een paar rondjes zwieren over het aangelegde ijsbaantje en je weet dat kerstmis is gekomen.

En dat in bijna elke stad. Want kerstmarkten zijn er genoeg in Nederland. De meest bekende kerstmarkten lokken je naar Maastricht (op het Vrijthof en deels overdekt), Valkenburg (in de grotten!) en in Haarzuilens (in Kasteel de Haar). Die locaties geven de kerstmarkt extra sfeer. Op Dagtrip Doen hebben we de leukste kerstmarkten verzameld.

Dagje uit
Er is natuurlijk meer te doen in de kerstvakantie dan een kerstmarkt bezoeken. Vakantieparken pakken uit met leuke activiteiten, themaparken kleden zich aan in een kerstkostuum en restaurants hebben speciale arrangementen tijdens de kerstdagen. Met andere woorden, elke dag leent zich voor een uitje. Er is zoveel te beleven. Voor het hele gezin.

Dus waarom niet elk gezinslid een dag geven? En laten kiezen? Dagtrip Doen zorgt ervoor dat je niet overal de volle pond hoeft te betalen en komt met aantrekkelijke kortingen voor de leukste uitjes. Een dagje weg hoeft niet duur te zijn. Hou deze website in de gaten en plan je dagje uit met Dagtrip Doen!

Totaal 2944 uitjes gevonden
Haastrecht
Kom naar de Steinsetuin in Haastrecht voor een bezoek aan de winkel, om zelf bloemen te plukken uit de pluktuin of te genieten van een echte Hollandse High Tea onder het genot van een huisgemaakte taart. Iedereen kan tijdens de openingstijden langskomen bij de Steinsetuin in Haastrecht en genieten van het landelijke uitzicht.
Den Haag
Samen met een Rootz bierexpert krijgt u een proeverij van 1,5 uur. Aan de hand van een persoonlijk proefboek zullen u en uw gezelschap alles kunnen bijhouden.
Enspijk
Vanuit Enspijk vertrekt u per kano stroomafwaarts voor een tocht van 7 of 15 kilometer over de Linge. U kunt kiezen uit een breed assortiment kano’s en kayaks 1, 2, 3, 4 persoons. Na een korte instructie van een van onze ervaren instructeurs begint uw tocht.
Roermond
Dé hype van deze zomer is het schilderen van sprekende teksten op steigerhout. Mooi voor de tuin, de gang of zelfs in de keuken en slaapkamer.
Enschede
Bij ZERO55 kun je 7 dagen per week terecht voor de futuristische activiteiten E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing.
Boekelo
HET LABYRINTH DER ZINNEN IS OP 22-11-2012 HELAAS FAILLIET VERKLAARD! In Boekelo (Twente) vlakbij Enschede ligt Labyrinth der Zinnen. Een groen belevingspark met het accent op natuurlijk, spannend en het spelen met de zintuigen. Het park kenmerkt zich door een tuin met labyrinten voor een ontspannen, maar toch actieve dagje uit.
Hoenderloo
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is één van de oudste en grootste nationale parken in Nederland. Al fiets- of wandelend kunt u genieten van dit afwisselende landschap. Samen met het Kröller-Müller Museum en de beeldentuin vormt het Park een unieke combinatie van natuur, kunst en architectuur.
Van 03-08-2018 tot 05-08-2018
Milan Summer Festival
Den Haag
Op 3, 4 en 5 augustus zal in het Zuiderpark in Den Haag het multiculturele openluchtfestival Milan Summer Festival losbarsten! Tijdens deze drie dagen staan de sfeervolle culturen die ons land rijk is centraal. Kom langs en laat je verrassen!
Gaastmeer
Eens wat unieks voor uw familie- of vriendendag? Een dagtocht skûtsjesilen biedt u gegarandeerd activiteit, ontspanning en humor!
Venlo
Het Limburgs Museum is een interactief museum en geschikt voor het hele gezin. Naast de evenementen, zijn er spraakmakende en vernieuwende tentoonstellingen. Bij het Limburgs Museum is altijd iets te doen en te beleven, zowel bij goed als slecht weer.