Kijken bij Kasteel Eerde

Ommen
Landgoed Eerde
Kasteellaan 1
7731 PJ Ommen

Geniet van historie en cultuur tijdens deze unieke activiteit voor volwassenen op Landgoed Eerde. Deze excursie staat in het teken van het net gerestaureerde Kasteel. Kom binnen en laat je verrassen.

De restauratie is voltooid!

Er is het afgelopen jaar hard gewerkt aan Kasteel Eerde. Terwijl de buitenkant een nieuw likje verf kreeg, richten de herstelwerkzaamheden zich binnen op het interieur van het kasteel, met het uiteindelijk doel: alle plafonds, wanden en vloeren van de cultuurhistorisch waardevolle 18e -eeuwse woonverdieping in hun oude stijl te herstellen. Nu is het klaar en het is prachtig geworden!

Verrassend Eerde

Laat je verrassen door Landgoed Eerde. Samen met de gids wandel je ongeveer één uur door de kasteeltuin, langs het bloemmozaiek en de boomgaard. Buiten de poort neemt de gids je mee naar het parkbos voor een bezoek aan het rococovak en het quinconcevak. Hij laat zien hoe uniek Eerde is met de bijzondere landschapselementen, zoals de lanen, de zichtassen en tuinontwerpen. Daarna breng je een bezoek aan de recent gerestaureerde bel-etage van het Kasteel. Het Kasteel en de kasteeltuin wordt slechts enkele keren per jaar opengesteld voor een rondleiding met gids. Maak gebruik van deze unieke kans om dit Rijksmonument van binnen te bekijken! 

Bezoek de website >>

Kom binnen kijken bij Kasteel Eerde

  Reviews van Kijken bij Kasteel Eerde

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden