Zomer Maritiem Museum

Rotterdam
Maritiem Museum
Leuvehaven 1
3011EA Rotterdam

Je bent welkom aan boord van de historische schepen, woont demonstraties bij of maakt een onvergetelijke rondvaart. En kinderen kunnen als echte ketelbinkies aan de slag. Genieten met uitzicht op de museumhaven doe je vanaf het terras van museumcafé Het Lage Licht met een lekkere lunch, een kopje koffie of borrel. Vanaf 16 juli ontdek je alle geheimen van scheepsbouw in onze nieuwe werkplaatsen en sluit je jouw dagje uit af met een versgeschept ijsje van de nieuwe ijssalon Loeve.

Activiteiten voor kinderen

Kinderen kunnen voor even in de rol van ketelbinkie kruipen, ze stropen de mouwen op en maken het dek spik en span met als beloning een stoere zeemanstattoeage. Daarnaast kunnen ze bij onze lijnbaan zien hoe touw vroeger geslagen (gemaakt) werd en aan boord van knopenboot Gruno kunnen ze honderden zeemansknopen bewonderen. 

Wist je dat in de museumhaven allerlei dieren en letters verstopt zijn? Van een levensgroot paard in een hijskraan tot een trouwe viervoeter op het dek. Er is een speurtocht voor kinderen om alle dieren te vinden. De speurtocht kost €2,- en is te verkrijgen bij de kassabalie.

Kijk voor meer informatie op de website.

Bezoek de website >>

Google Maps
Maritiem museum

  Reviews van Zomer Maritiem Museum

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden