Torendol | Rondleiding

Utrecht
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455RR Utrecht

Deze exclusieve rondleiding brengt u langs plekken in het kasteel die heel lang verborgen zijn gebleven voor bezoekers. Tijdens deze spannende tocht komt u via torens, trappen, smalle gangen, weergangen en kamers in delen van het kasteel die voor het eerst opengesteld zijn. Het kasteel komt extra tot leven dankzij alle verhalen van een persoonlijke gids en ‘augmented reality’. Beklim onze hoogste torens, leer onze ‘huisdieren’ kennen en houd de katapult van de vijand in de gaten. De stenen vliegen u om de oren!

Nadat op eigen gelegenheid het kasteel is bezocht, waarbij de bezoeker een kijkje krijgt in het flamboyante jetsetleven van de familie Van Zuylen, is het tijd voor het kijkje achter de schermen. Een privégids laat verborgen plekken in het kasteel zien en vertelt de bijzondere verhalen, die achter de kasteelmuren schuilgaan. Ontdek de weergangen van het kasteel waar het personeel vroeger ongezien langs kon sluipen, ronde wenteltrappen die naar verschillende torens leiden en voor het eerst opengestelde slaapkamers die alleen te bezichtigen zijn tijdens deze exclusieve rondleiding.

 Tijdens de aanvullende rondleiding van 60 minuten zorgen extra visuele dimensies voor een unieke ervaring. In verschillende ruimtes zijn scenes te zien op tablets, die het verhaal van de gids nog levendiger maken. Het bezoek aan het kasteel en de exclusieve aanvullende rondleiding duren in totaal ongeveer 120 minuten.

Bezoek de website >>

Google Maps
Rondleiding Torendol

  Reviews van Torendol | Rondleiding

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt