Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1123 uitjes gevonden
Pieterburen
Zin om actief bezig te zijn en iets bijzonders te ondernemen? Kom dan naar Pieterburen voor een sportieve wadlooptocht. Er zijn verschillende tochten, bijvoorbeeld de zwerftocht..
Rotterdam
De actieve workshop waarbij je echt iets samen doet en iedereen een grote glimlach op het gezicht heeft!
Van 01-11-2019 t/m 01-03-2020
Winterarrangementen
Lingewaal
Een kerstdiner in het sfeervolle 3D café, een eindejaarsborrel in de Kazernestraat of een nieuwjaarsreceptie in de nieuwe TerraNova zaal.
Rotterdam
Leer de lekkerste cocktails maken tijdens je vrijgezellenfeest of vriendenuitje.
Amersfoort
Download onze app en bezoek de 1e selfie studio van Nederland waarin niets is wat het lijkt! Met maar liefst 14 optische illusies en belevingskunstwerken.
Utrecht
Een hilarische citygame dat word gespeeld op elektrische scooters. Voer de meest ludieke opdrachten uit in elke stad in Nederland of België!
Utrecht
DNA ChallengeHet You2 virus breekt uit!Daag uw personeel uit door te kiezen voor een event waar elke deelnemer wordt geprikkeld zijn grenzen te verleggen en dat alles met een flinke dosis humor, spanning en zelfreflectie.
Amsterdam
Misschien gebruik je de foto’s voor een blog, nieuwsbrief, sociale media? Jullie krijgen handige tips & tricks om ervoor te zorgen dat je met je smartphone mooie en interessantere foto’s kan maken!
Antwerpen
Room of Riddles biedt jou de spannendste en uitdagendste indoor activiteit van Antwerpen. In vier spannende escape rooms vecht jij tegen de tijd en laten we jouw hersen kraken. Stel jouw creativiteit, analyserend vermogen en skills op de proef.
Den Burg
De ludieke boerenzeskamp op Texel is geïnspireerd tijdens een bezoek aan een Texelse boerderij. En dus hebben alle spellen met het werken en leven op de boerderij te maken.