Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1123 uitjes gevonden
Amsterdam
Elf unieke escape rooms die uit zeven thema's bestaan. Bij grotere groepen kan je niet alleen tegen de klok racen, maar ook tegen elkaar!
Den Burg
Ontdek het Texelse boerenleven en ga op bezoek bij een echte schapenboer midden op het eiland.
Waalwijk
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Almere, Harderwijk, Gouda en Eindhoven
Elk jaar is het lastig om te bedenken wat je dit jaar weer gaat organiseren als bedrijfsuitje. Altijd je collega's al door de modder willen zien ploeteren? Dan is dit het uitje voor jullie!
Dalfsen
Politiebureau Zwolle, opgesloten in de cel: de spannendste escape room van Zwolle.
Eindhoven
Gaat u met uw vrienden en familie het avontuur in virtual reality aan? Bij ons bent u aan het juiste adres. Kom bijvoorbeeld paintballen in virtual reality of kies uit een van de vele andere ervaringen.
Amsterdam
Esther’s Cookery is de gezelligste en enige vegetarische kookstudio in de Pijp. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, eindejaarsfeesten of familie-uitjes.
Ouddorp
Wat gaan we doen? Vakantie vult zich vaak vanzelf, maar wat als jij de organisator bent van een activiteit voor al je collega’s of voor het vrijgezellenfeest van een vriend?
Den Burg - Texel
Gedropt in een of meerdere groepen in de Texelse dennen. Aan de hand van een kaart en kompas gaan jullie op zoek naar het eindpunt. Maar eerst moeten jullie dat “checkpoint” nog vinden!
Den Haag
Leer boeiende vrouwen kennen tijdens een verrassende stadswandeling door Den Haag.