Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 861 uitjes gevonden
Den Hoorn Texel
Een dagje toeren over Texel met de nostalgische Jutterstoer op de solex is de moeite waard voor iedereen!
Zeist
Doe-het-zelf MoordspelZoekt u een moordspel voor thuis of op eigen locatie en heeft u een beperkt budget, dan is Moordspel De Onfortuinlijke Bankier het perfecte spel. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen en zonder begeleiding te spelen. Mogelijk in uw eigen locatie of in één van onze restaurants. Zowel in het Nederlands als in het Vlaams beschikbaar. Into The Box KluiskraakquzInto The Box is een spannende doe-het-zelf quiz geschikt voor kleine en grote groepen. Welk team heeft de meeste vragen goed en vindt de juiste code om The Box te openen? Te spelen in uw eigen locatie of in één van de restaurants van Dinerspel.nl. 
Nijmegen
In dit briljante en uitdagende voetbalspel, kun je eindelijk je tegenstanders pijnloos omver kegelen! De unieke luchtbellen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach!
Eigen Locatie in heel Nederland & België
Maak voor eens en altijd duidelijk welk geslacht beter is. Zijn het de mannen of de vrouwen?
Voorhout
Geniet op de Solex uit 1956 van een mooie Solextour langs de Bollenvelden! U kunt van 2 tot 150 personen komen Solexrijden!
Eindhoven
Wij bieden een moderne, verrassende en originele ervaring gebaseerd op de klassieke “escape rooms”, echter tillen wij deze naar een geheel nieuw, beter en hoger niveau! Het leukste, spannendste en meest leerzame uitje van Eindhoven.
Diverse locaties
Net als jij denkt dat je de code van de koffer ontrafeld hebt begint het spel pas…Het populaire escape room concept aan tafel op iedere locatie.
Utrecht
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.
Middelburg
Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Middelburg. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad.
Hollandscheveld
Een Bob Ross schilderworkshop betekent gezelligheid, plezier, een onvergetelijke belevenis. Stap voor stap maakt je je eigen landschapsschilderij in de karakteristieke Bob Ross stijl. De Bob Ross ''Joy of Painting'' methode heeft bewezen dat iedereen kan schilderen.Schilderen als teambuilding, een onvergetelijke ervaring.