Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1121 uitjes gevonden
Groningen
Veel leuker dan een stripper want naar deze naakte man mogen jullie maar liefst 2 uur ongegeneerd kijken! Naaktmodel schilderen bij Urban Heart is de ultieme topper voor vrijgezellenfeestjes.
Santpoort-Zuid
Bubbel voetbal is een hilarisch spel. Het werkt net als gewoon voetbal alleen zit je in een bal. Voordat je tegenstander wilt scoren moet je zorgen dat je hem omver beukt en zelf opletten dat jij niet te pakken wordt genomen!
Nieuwegein
Een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten: Archery Tag! Een spel waarbij iedere deelnemer een pijl en boog heeft.
Op locatie
Onze "Ik Hou van Holland" Quiz is altijd geslaagd. De QuizMaster komt geheel in stijl gekleed de Ik Hou van Holland Quizspel presenteren.
Diemen
Er uitzien als een ‘natural beauty’? In deze workshop leren onze professionele visagisten je om een perfecte basis en dagmake-up aan te brengen.
Uddel
De “loopfiets” is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25km
Op elke locatie
Kerstballen gooien! Dat doe je ook bij deze unieke Quiz die voor elk wat wils heeft. Muziek, vragen en actie wisselen elkaar af.
Veenendaal
READY…..SET…..GO TO THE MAXX!De ultieme plek voor actie, teambuilding en ontspanning: dat is The Maxx Veenendaal.Een activiteitencentrum van 7200 m2 voor zowel jong als oud. Ideaal gelegen in het midden van het land, pal aan de A12 nabij afslag Veenendaal-West.Niet alleen geschikt voor families, vrienden of kinderfeestjes, maar ook de mogelijkheden voor bedrijven zijn legio. Denk aan personeelsfeesten, teambuildingsactiviteiten of de welbekende vrijdagmiddagborrel. The Maxx heeft een goed uitgeruste vergaderzaal, waarbij je in een relaxte setting de zaken kunt bespreken. Dus waarom niet het nuttige verenigen met onze activiteiten?
's-Hertogenbosch
Daar zit je dan met een VR-bril aan tafel, even helemaal in je eigen Virtual Reality.
Utrecht
Weet jouw boevenbende de locatie van De Buit te vinden?