Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 885 uitjes gevonden
Veenendaal
Dit vrijgezellenfeest zorgt voor een beetje actie en heel veel gezelligheid. We gaan een paar leuke teamactiviteit uitvoeren, waarna we samen lekker gaan koken op een kampvuur. Een culinaire en actieve workshop van ongeveer drie uurtjes!
Sint Anthonis
Bent u op zoek naar een spectaculaire activiteit voor uw uitje? Rongen Aktief verzorgt al ruim 30 jaar sportieve en uitdagende activiteiten met veel fun en samenwerkingsactiviteiten.
Huizen
Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, maar wil je dit ook graag op een maatschappelijk verantwoordelijke manier ondernemen? Boek dan nu ons MVO bedrijfsuitje! We kunnen dit uiteraard erg spectaculair maken!
Woudenberg
Los een Cold Case zaak op. Maak hierbij gebruik van oude en nieuwe technieken (o.a. virtual reality). Speel dit spel in teams.
Almelo
Een dagje of weekendje naar Preston Palace is een fantastische belevenis voor zowel jong als oud. Een subtropisch zwemparadijs, een indoor kermis, een uitgaanscentrum en een hotel die allemaal gebruik maken van de unieke all-inclusive formule. Mede door het vriendelijke personeel zal je een bezoek aan Preston Palace in Almelo niet snel vergeten!
Noordwijk ZH
Heb je altijd al eens willen powerkiten? Zoek je een sportief uitje met je collega's of vrienden? Of wil je graag eens kennis maken met de kitesport? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn een school die gespecialiseerd is in powerkiten.
Vlissingen
Een origineel spelconcept waarbij strategie en slimheid meespelen. OFFICE OLYMPICS is een sportieve buitenactiviteit waar iedereen aan mee kan doen.
Eindhoven
Duurzame energie Challenge is een spannende team challenge, waarbij het thema duurzaamheid wordt vertaald naar een ‘groene’ en bijzondere beleving.
Sint Anthonis
Waan je terug in de tijd van Willem Tell en Robin Hood. Niet geschoten is tenslotte altijd mis!
Rotterdam
Wilt u een workshop Eerste hulp bij ongevallen of Reanimatie volgen in Rotterdam? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor de data van onze workshops