Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 698 uitjes gevonden
Nieuw Vennep
In het Nederlands Transportmuseum in Nieuw-Vennep wordt de geschiedenis van 2.000 jaar transport in Nederland getoond; van de drassige rivierdelta in het jaar nul tot het logistiek knooppunt dat Nederland nu is.
Horst
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Bussum
Met je eigen groep zoveel mogelijk trouwjurken passen! Hoe leuk is dat? In een luxe ingerichte ruimte met meer dan 200 jurken mag iedereen trouwjurken passen. Met bubbels, koffie, cappucino, thee iets lekkers en vooral veel gezelligheid een wereld middag of avond hebben.
Gorinchem
Een ballonvaart maken, wie wil dat nu niet. Ballonvaartmaken.com maakt van uw ballonvaart een ware belevenis. Wilt u ook eens de wereld vanuit een rieten mandje aanschouwen? Boek dan nu uw ballonvaart bij ons.
Den Bosch
Wil jij spanning, avontuur en sensatie beleven samen met je kinderen, vrienden, collega's of familie? Dan zijn onze VR rooms de perfecte VR experience voor jullie! Stap in de toekomst en ontdek virtual reality op zijn best.
Amsterdam
Ontsproten uit de creatieve breinen bij Logic Locks, makers van de hoogstgewaardeerde escape rooms van Amsterdam, is nu een nieuwe meeslepende ervaring!
Utrecht
"De Infiltrant" is hét bedrijfsuitje om uw collega’s echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de ludieke, sportieve en uitdagende opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?
Amsterdam
Tijdens deze 2 uur verzorgde rondvaart door de grachten word je helemaal in de watten gelegd. De chef kok zal het lekkerste verse vlees van de Keurslager bereiden en daarnaast is het inclusief een drankarrangement.
Groenlo
De Hollanders willen Grolle terug, een leger van 20.000 manschappen onder leiding van Frederik Hendrik heeft de stad omsingeld… kun jij het aan? Een uitdagende en sfeervolle escaperoom? Veel denk- en teamwerk? Een escaperoom waar je niet zomaar uitkomt? Je hebt 'm gevonden! Reserveer meteen!
Eindhoven
U en uw collega's bouwen in teamverband een stoere buggy met behulp van fraaie constructiematerialen. Er is één groot probleem... Wie heeft de bouwtekeningen?