Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 932 uitjes gevonden
Leuvenheim
Aan de slag met je eigen Ibiza sjaal. Hoe leuk en uniek is dat! Je stelt je eigen sjaal samen. Er is een ruime keuze uit printje en kleurtjes.
Zelhem
Een recreatief bedrijfsuitje in Hollands Venetië! Onze Adventure Day in Giethoorn is een onvergetelijke belevenis! Echt een origineel bedrijfsuitje voor al uw medewerkers.
Meerdere Locaties
De Survival Games bestaat uit drie survival activiteiten: Expeditie Robinson, Archery tag en Electric Fence.
Nunspeet
Beleef een ruimtemissie, voer een gevecht uit bovenop een wolkenkrabber, overleef een tocht door de jungle. In onze VR-cubes beleef je waanzinnige avonturen. Voor jong én oud!
meijel
Maak een verkenningstocht met een legerjeep door de Peel. Een echt mannenuitje, waarbij je zelf het stuur in handen hebt.
Eindhoven
Build A Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega’s in team-verband fietsen gaan assembleren.
Moordrecht
Heerlijk genieten van de bosrijke omgeving met de wind door je haren? Dan is Solex rijden iets voor jou! Solex rijden doe je niet alleen, dit doe je natuurlijk samen met vrienden, familie of collega's. Beleef de nostalgische momenten van vroeger!
Eindhoven
Een deur in de vrije ruimte, een replica van de boekenkist van Hugo de Groot, een paar ‘ontsnappingstunnels’, etc..etc..
Breda
In het hart van Breda, in het oude Postkantoor wachten geheimen uit het verleden om ontrafeld te worden. Ontdek wat de vermiste dhr. Sigmund op het spoor was in 'het vergeten kantoor' of vind het verdwenen kunststuk in 'de Postkamer'
Eigen Locatie in heel Nederland & België
De grootste bedrijven quiz ooit ontwikkeld! Met 2 presentatoren en 7 spectaculaire interactieve rondes wordt de Quiz Show Deluxe 2.0 een gegarandeerd succes. De gehele quiz zal draaien om het eigen bedrijf en haar collega's!