Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 874 uitjes gevonden
Rotterdam
PB&Y Makeup is een team van professionele makeup artiesten die jou de perfecte smokey eye of contouren leren!
Haarlem
Bike Tours Haarlem geeft je mogelijkheid om Haarlem en omgeving écht te ontdekken. Met onze fietstour door het oude centrum van Haarlem en de prachtige omgeving ontdek je Haarlem en omgeving op z'n best.
Buren
Competitie, hilariteit, tactiek en keiharde concurrentie komen allemaal aan bod in het 'putten' van de bal en het slaan met de 'klompclub'. Maar pas wel op voor de obstakels, bomen en sloten e.d.
Den Bosch
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.
Poeldijk
Een spectaculair bedrijfsuitje/personeelsuitje organiseren is elk jaar weer een erge leuke maar ontzettend moeilijke opdracht. Verras je collega's met een slipcursus.
Woudenberg
Los een Cold Case zaak op. Maak hierbij gebruik van oude en nieuwe technieken (o.a. virtual reality). Speel dit spel in teams.
Den Burg - Texel
Een spannend, actief en leerzaam eilandspel, dat al het goede en zeker ook het slechte in jouw groep naar boven haalt. Wie vertrouw je?
santpoort Zuid
Bubbel voetbal is een hilarisch spel. Het werkt net als gewoon voetbal alleen zit je in een bal. Voordat je tegenstander wilt scoren moet je zorgen dat je hem omver beukt en zelf opletten dat jij niet te pakken wordt genomen!
Zwolle
Huur Casino tafels op uw feestje, inclusief croupier. Wij komen met roulette, Blackjack en Poker naar uw feestlocatie toe!
Aalsmeer
In het Flower Art Museum staat de verbeelding van bloemen, planten en natuur in de hedendaagse kunst centraal. Het museum is gevestigd op een bijzondere locatie in ‘bloemenhoofdstad’ Aalsmeer.