Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 823 uitjes gevonden
Schoorl
Als team is het de bedoeling om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, maar het addertje onder het gras is: de Rat!
's-Hertogenbosch
Tijdens dit fun uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje...Om van te smullen en om thuis nog even na te genieten!
Zandvoort
Powerkiten, Blokarten, Rib-speedboot varen of vliegeren met een mega vlieger? Je stranddagje was nooit zo spannend als deze! Na de adrenaline explosie gezellig samen een drankje doen en een bbq op het strand?
Hellevoetsluis
Treed in de voetsporen van zeeheld Michiel de Ruyter! Onze historische stadsgids neemt u mee op ontdekkingstocht rondom de vestinghaven van Hellevoetsluis; op zoek naar het maritieme verleden.
Buren
Tijdens deze muzikale quiz waan je je regelrecht in een TV studio! Met echte buzzerbuttons, prijzen, zwaailampen, een scorebord, DJ en een Quizmaster gaan jullie in 3 rondes en een spetterende finale, raden welke muziek er wordt gedraaid!
Leuvenheim
Tijdens deze workshop gaan we een fruitkist verven. Het fruitkistje is onbehandeld en is daarom erg leuk te beschilderen.
Amsterdam
De leukste speeltunnel in hartje Amsterdam. 4000m2 speelplezier op een unieke locatie. Uitdagend voor kinderen van 0 t/m 11 jaar en voor de begeleiders een heerlijk kopje koffie op het horeca terras
Voorhout
De Interactieve Outdoor Tablet TeamGame Beach is de leukste activiteit op en rondom het strand!
Nederland
Boek nu een creatief, uitdagend en erg leuke workshop graffiti. Leuks als invulling voor elke gelegenheid.
Velsen-Zuid
Junior Paintball is een uitdagende activiteit voor jongeren van 13 t/m 17 jaar, bijvoorbeeld met de vereniging, school of gezellig met een groep vrienden. Wij bieden diverse pakketten op maat aan voor de junioren.