Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1053 uitjes gevonden
Den Bosch
Rondleiding door 's-Hertogenbosch in een klassiek Volkswagenbusje. Ondertussen vertelt de gids allerlei wetenswaardigheden over het prachtige historische 's-Hertogenbosch.
Ermelo
Suppen is de nieuwe Rage op het gebied van watersport.
Enschede
Paintball spelen op één van de mooiste bosvelden van Nederland doe je bij ons. In een spel vol spanning, actie en strategie kun je het opnemen tegen vrienden of collega's.
Dordrecht
De Storytrail stadswandeling Dordrecht is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van de mooiste sagen, legenden en historische stadsverhalen.
Harmelen
De Andere Muziekquiz is een popquiz die bol staat van leuke covers, bijzondere muziekvideo's, creatieve vraagstellingen en een grote dosis humor.
De Ronde Venen
Bourgondisch tafelen in genieloods op de plek waar ooit de kanonnen in vredestijd werden opgeslagen.
's-Hertogenbosch
Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje... Om van te smullen en om thuis nog even na te genieten met het recept van de Bossche Bol (lol)!
Meerdere Locaties
Er is een seriemoordenaar aan de gang en enkele moorden zijn al gepleegd. Vind de aanwijzingen en oplossingen en vind de seriemoordenaar.
Dordrecht, Ermelo, Rotterdam
Maak tijdens de heel holland bakt workshop de lekkerste gebakjes en taarten net als op TV.
Enschede
Kom helemaal in de kerstsfeer met het kerstconcert "Merry Christmas".