Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 711 uitjes gevonden
Assen
Al Capone, de grootste gangster die deze regio kent, heeft zaken gedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn er vandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. El Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal.
Ontdek de prachtige omgeving van Overijssel door een Buggy tocht. Na de uitleg stapt iedereen in de buggy en gaan dan van start. De bijrijder is tevens de navigator die de bestuurder de route moet vertellen. De groepen kunnen allemaal in een keer starten. Na drie kwartier a een uur is er een pitstop om even bij te komen en te picknicken of alleen een kopje koffie te drinken. De tocht gaat verder, degene die als eerste reed is nu de bijrijder en zal moeten navigeren.
Rotterdam
Nieuw in Rotterdam! Het grootste indoor zip & klimpark van Nederland. Overtref jezelf in deze waanzinnige omgeving vol met klimparcoursen, zip-lines, klimmuren en een vrije val van 12 meter hoog.
Meijel
Hesje aan, bandana om en start die motoren maar!
Arnhem
Beleef de bewogen geschiedenis van Arnhem tijdens een Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Godefridus.
Amsterdam
Beleef de bewogen geschiedenis van Amsterdam tijdens een stadswandeling met verhalenverteller, vol meeslepende sagen, legenden en historische verhalen.
Halsteren
Een reuze spannend teambuilding uitje! Zelfs uw beste collega/vriendin is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren?
Lage Zwaluwe
Voordat de huifkar vertrekt richting de Biesbosch worden alle deelnemers ontvangen met een drankje. Aangekomen in de Biesbosch vertrekt de boot om een tour te maken door dit mooie en bekende natuurgebied.
Jullie zijn terechtgekomen in een speciaal onderzoekslaboratorium. Er is iets ontsnapt waardoor er besmettingsgevaar dreigt en nu zijn alle sluizen en deuren afgesloten om dit te voorkomen. Waar zijn de wetenschappers die op raadselachtige wijze verdwenen zijn?  En hoe vinden jullie zo snel mogelijk de escape code om het lab te kunnen verlaten zodat ook jullie niet besmet raken. The clock is ticking and beware... something is watching you.
Nieuw-Vennep
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!