Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 823 uitjes gevonden
Van 20-04-2019 t/m 26-10-2019
bungee/bungy amsterdam
Amsterdam
Maak de bungee sprong van je leven in Amsterdam op het ndsm terrein , ieder zaterdag open vanaf half April ! It's a funny thing about crazy people, they all think they can FLY !
Amsterdam
Speel samen met jouw collega’s de hoofdrol in een spetterende videoclip waarin je op een ludieke wijze een bekend liedje playbackt.
Santpoort Zuid
Beach golf is de ultieme relaxte bezigheid voor iedereen. Op het strand zijn 9 holes uitgezet. Op blote voeten in het zand loop je ze allemaal af. Met familie, vrienden of collega's beleef je zo een onvergetelijke dag! Is winnen nog belangrijk?
Eindhoven
Je gaat de stad in om zoveel mogelijk aanwijzingen te verdienen door middel van opdrachten, vragen en veel speurwerk. Ook tref je twee maal de rechercheur op een geheime locatie in de stad, hier kun je extra aanwijzingen verdienen. Ben jij de eerste detective die deze vreselijke moord gaat oplossen?!
Rotterdam
Ervaar Rotterdam als nooit tevoren onder leiding van Rotterdamse artiesten. Een stadstour met luxe bus door Rotterdam voor openbare en besloten (maatwerk) groepsuitjes, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes.
Horst
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Moordrecht
Segway rijden zorgt voor een ervaring die je moet beleven. Je zweeft als het ware boven de grond en bestuurt door middel van je evenwicht. Op zoek naar iets futuristisch en speciaals? Dan is Segway rijden toch echt iets voor jou!
Sevenum
Kijk je ook altijd naar het tv programma met de vele hindernissen en obstakels waar iedereen flink onderuit gaat", hou je wel van een uitdaging en ben je een beetje sportief? Dan is de Crazy Crasher echt iets voor jou. Op diverse onderdelen gaan we je behendigheid en snelheid testen.
Huizen
Elk jaar is het lastig om te bedenken wat je dit jaar weer gaat organiseren als bedrijfsuitje. Altijd je collega's al door de modder willen zien ploeteren? Dan is dit het uitje voor jullie!
Baarn
Gewapend met een GPS-apparaat probeer je het mysterie van Cornelis Pijnenburg te ontrafelen.