Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 661 uitjes gevonden
Elahuizen
Ervaar het zeilen op een echt wedstrijdskûtsje! Wij werken met gastvrije bemanning die een feestje van uw familiedag of vriendenuitje maken!
Zoelen
Een oorlogsexperiment. Onopgelost. Het is een rare situatie. Erg oncomfortabel! Er gebeuren hier dingen, waar niemand hier graag over praat. Verdwijningen, geluiden ... en wie is dat meisje? Betreed de wachtkamer, bezoek de doctor, vind de geheime operatiekamer en ontsnap via oeroude tunnels! Tik-tak, tik-tak ...
Den Bosch
Een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Den Bosch. Een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Onderweg vertelt hij u de mooiste verhalen uit het rijke verleden van de stad.
Van 01-01-2018 t/m 01-01-2019
Fort Recycle Challenge
Hoek van Holland
Ontwerp, bouw en race met je zelfgemaakte racewagen. De ultieme recycle challenge Ontwerp, bouw en rijd je gerecyclede race-kar over de finish op een hergebruikt fort.
Utrecht
Stadswandeling in de Utrechtse binnenstad, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Ouddorp
Cartoonisten noemen dit de ‘hamsterfiets’, wij dopen dit om tot de ‘Beverfiets’. De Lopifit is een combinatie tussen een fiets, step en een loopband. Op deze elektrisch ondersteunde loopbandfiets zitten, om de vaart er goed in te houden, in totaal 6 versnellingen. Bij De Bever Verhuur is dit voertuig exclusief te huur en zijn er ook diverse tours onder begeleiding te volgen.
Hollandscheveld
Een Bob Ross schilderworkshop betekent gezelligheid, plezier, een onvergetelijke belevenis. Stap voor stap maakt je je eigen landschapsschilderij in de karakteristieke Bob Ross stijl. De Bob Ross ''Joy of Painting'' methode heeft bewezen dat iedereen kan schilderen.Schilderen als teambuilding, een onvergetelijke ervaring. 
Amsterdam
Tijdens deze workshop worden verschillende lichamelijke oefeningen gedaan met de deelnemers. Hoe kun je de dag beter beginnen dan met een workout, die je de rest van de dag fit houdt.
Doornspijk
Bent u op zoek naar een origineel / gezellig teamuitje of bedrijfsuitje? dan bent u bij ‘t Campvelt Outdoor aan het juiste adres!! 't Campvelt ligt op één van de mooiste plekken in Nederland tussen Nunspeet en 't Harde, in het bos, aan zandverstuiving en heide.
Wageningen
Lasergamen 2.0 Schakel de vijand uit in de verlaten droogkamers van de voormalige steenfabriek. Beleef de strijd en waan jezelf in een surrealistische omgeving.