Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 543 uitjes gevonden
Amsterdam
Hoe goed werkt uw team samen onder druk? Welke teamgenoot wordt onder druk een echte leider? Dat merkt u snel genoeg tijdens Escape City.
Amsterdam
Tijdens deze workshop worden verschillende lichamelijke oefeningen gedaan met de deelnemers. Hoe kun je de dag beter beginnen dan met een workout, die je de rest van de dag fit houdt.
Biddinghuizen
Flevonice is zowel 's winters als 's zomers geopend voor een unieke beleving voor groepen, particuliere bezoekers, zakelijke- en feestelijke bijeenkomsten.
Wijster
Op het rustige platteland van Drenthe staat een mysterieuze hut. Alleen te bereiken via een zandpad en verscholen in de bossen. Wat is dit voor plek?
Dieverbrug
Beleef spectaculaire sprongen en stunts op het water. Duik als een dolfijn. Durf jij de uitdaging aan? Mogelijk op diverse locaties in Nederland.
Haarlem
De Storytrail stadswandeling Haarlem is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Onderweg kunt u genieten van de mooiste sagen, legenden en historische verhalen uit het rijke verleden van de stad.
Gouda
Beleef de historie van Gouda tijdens een buitengewone stadswandeling, vol sagen en legenden. De verhalenverteller van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de bewogen stadsgeschiedenis.
Harich
DAF rijden in bosrijk Gaasterland, één van de nationale landschappen van ons land. Samen of met een groep ontspannen genieten met de gastvrijheid van weleer in vooruit gezette routes of op eigen gelegenheid met een mogelijkheid achteraf te dineren
Amsterdam
Wij introduceren als eerste in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting die gegarandeerd fantastische kleureffecten leveren.
Haarlem
Het Tarotspel voor Groepen is een uniek gezelschapsspel onder leiding van tarotlezer Atmani. Door tarotkaarten aan elkaar uit te delen ontdek je op speelse en verrassende wijze nieuwe kanten van de andere deelnemers én jezelf.