Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1060 uitjes gevonden
Meerdere Locaties
The Hunger Games bestaat uit 5 uitdagende spellen in een 2,5 uur durend programma. Allemaal voor een Hunger Games ervaring!
Lage Zwaluwe
In de fascinerende wereld van de make-up laten wij je zien, hoe je het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen en altijd straalt.
Warmond
Je kunt gaan bowlen terwijl je uitkijkt op de skyline van New York of of The Golden Gate bridge! Genieten van een fantastisch diner of buffet voor kleine en ook grote groepen!
Volendam
Gezellige Oudhollandse spellen (binnen en bij goed weer deels buiten).
Maarheeze
Met MiFaSoleX terug naar de jaren 60 met de 2 oer-Hollandse vervoersmiddelen van weleer.. Wij organiseren uitjes voor groepen van 6 tot 300 mensen. Met een solex en/of een Daf 33 laten wij tijden van weleer herleven. Echte nostalgie dus! Maar ook ons jaren-60 style Escape Room is een leuke uitdaging!
Eindhoven
De pay-off 'Wérkelijk sleutelen aan uw team' is als metafoor, maar ook in letterlijke zin heel toepasselijk voor de Construct Challenge.
Purmerend
Een dag gevuld met kennis, humor, verbinding, meditatie, buiten in de natuur, vegan food, bewustwording, tarot en meer...
Diverse Locaties
In onze Creatieve Vrouwencirkel nodigen we jou en jouw muzen uit om je uit te drukken in de taal van jouw hart.
Almere
Voel je voor 1 dag stuntman of stuntvrouw. Leer bijvoorbeeld een filmgevecht, een hoogteval, special effects, wordt geschept door een auto of leer 1 van de andere spectaculaire acties.
Roosendaal
Leuk interactief stadsspel voor kleine en grote groepen. Mogelijk in 35 steden in 8 landen.