Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 907 uitjes gevonden
Schagen
In een escape room kun je je letterlijk op laten sluiten, de deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen. Meestal is dit binnen 60 minuten. Uiteraard kun je eenmaal binnen gebruik maken van cryptische aanwijzingen, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen open.
De Cocksdorp - Texel
Klimmen EnZo is hét Klimpark op vakantiepark De Krim in de Cocksdorp. En vrij toegankelijk voor iedereen op Texel!
Groningen
Lekker meezingen met hits en elkaar aftroefen met muziekkennis! Wie weet er om welk Engelstalig nummer het gaat als we de songtekst in het Nederlands voorlezen?
Amsterdam
Een schattenjacht van hoog niveau! Zijn jullie echte speurneuzen dat jullie de oude legendes van een stad kunnen achterhalen om zo achter de locatie van de eeuwen oude schat midden in de stad te vinden?
Apeldoorn Noord/Wenum Wiesel
Eigen beeldje maken in speksteen!
Amsterdam
De Amsterdam Icebar is een van de coolste locaties in de stad (letterlijk).
Arnhem
Een workshop tai chi biedt ontspanning, energie, geeft je inzicht in jezelf en kan ook een mooie aanvulling zijn op het thema van een (bedrijfs)evenement.
Oosterwolde
Maak nu je eigen leren tas in het atelier van Jacqlins tijdens een van de workshop. Doe mee aan een gezellige, inspirerende dag(deel), voor jezelf of samen met vriendinnen/collega's.
Dordrecht
De Storytrail stadswandeling Dordrecht is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van de mooiste sagen, legenden en historische stadsverhalen.
Lelystad
Wildkamperen staat gelijk aan vrijheid; slapen op een plek midden in de natuur zonder verdere voorzieningen. In Nederland is dit helaas niet toegestaan.