Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 711 uitjes gevonden
Alphen aan den Rijn
Ga een avond gamen met collega's en ervaar hoe enthousiast en fanatiek iedereen is!
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Den Bosch
Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang.
Maastricht
Het Paardenmiddel voor een geslaagd uitje voor groepen van 2-15 personen; met vrienden, collega's of familie. Leer en ervaar met coach/trainer Daan Wierenga van Coach&Co alles over de bijzondere eigenschappen van paarden!
Amsterdam
Bent u net zo goed als Robert Langdon? Is uw team in staat om het grote geheim van Rembrandt van Rijn te ontrafelen…?
buren
Je speelt dit spel in teams en het is de bedoeling om de route in zo weinig mogelijk worpen (onderhands) af te leggen. Het team met het minst aantal worpen is de winnaar. Voor onder weg is er de mogelijkheid om een kar met wat lekkers mee te nemen.
Schagen
Leuke bierproeverijen om mensen kennis te laten maken met speciaalbier uit binnen- en buitenland. De bierproeverij kan op elke gewenste locatie georganiseerd worden.
Bunnik
De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Bunnik, Utrecht. Mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve (buiten)opdrachten op het fort.
Bunnik
De Team Challenges is een teamuitje die garant staat voor een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten, spanning en ontspanning.
Elst
Zoek je een spannend uitje in de omgeving Arnhem en Nijmegen? Escape Room Elst is dan alles waar je naar op zoek bent. Durf jij de uitdaging aan en lukt het jullie te ontsnappen binnen 75 minuten?