Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1060 uitjes gevonden
Oosterstreek
Paintballen op maar liefst 3 unieke speelvelden vol grote rotsen en andere obstakels. Dit kan op onze locatie in Friesland bij Forellenvisvijver .
Lage Zwaluwe
Voordat de huifkar vertrekt richting de Biesbosch worden alle deelnemers ontvangen met een drankje. Aangekomen in de Biesbosch vertrekt de boot om een tour te maken door dit mooie en bekende natuurgebied.
Nieuwveen
Het ultieme gevoel van de jaren ’60 & ’70 beleven jullie in onze Retro Beetle Cabrio's & VW hippie busjes. De combinatie van samen navigeren, opdrachten en een hilarische prijsuitreiking maken dit tot een topdag!
Santpoort-Zuid
Door bamboestokken en elastiek met elkaar te verbinden kunnen verrassende bouwwerken worden gemaakt.
Amsterdam
Varen in Amsterdam? Boot Huren Amsterdam verzorgt unieke boottochten met eten, drinken en entertainment door Amsterdam.
Amsterdam
Bij deze experience krijgt iedereen een eigen distilleer ketel waarbij je zelf rum, wodka, of gin kunt distilleren. Hierna kies je verschillende botanicals, regel je de temperatuur van de ketel en zorg je voor watertoevoer en afvoer.
Den Haag
Iedereen kan longboarden! Samen over de boulevard of in een andere mooie omgeving. Daarna duiken jullie samen de wereld van de Samba percussie in waarna je geniet van een door ons bereidde biologische maaltijd.
Vlaardingen, Rotterdam
Op zoek naar een bijzondere, creatieve workshop? Je vrienden, familie of collega’s verrassen met iets speciaals? Mogelijk als bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest en nog veel meer!
Santpoort-Zuid
Bubbel voetbal is een hilarisch spel. Het werkt net als gewoon voetbal alleen zit je in een bal. Voordat je tegenstander wilt scoren moet je zorgen dat je hem omver beukt en zelf opletten dat jij niet te pakken wordt genomen!
Zwijndrecht
Maak kennis met de Afrikaanse djembe en doundouns tijdens onze vrolijke percussieworkshop. We verzorgen de workshops op elke gewenste locatie.