Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1078 uitjes gevonden
Assen
Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Vervolgens stappen we over op Archery Attack.
Giessenburg
Leuke, gezellige kookworkshops. Diverse thema's. Vanaf 10 personen. Teambuilding, vriendinnenavond, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, etc.
Breda
Kruip tijdens de videoclip in de huid van je favoriete band/dansgroep/zanger! Samen met jullie gaan we op zoek naar een passend stukje muziek en coole outfits waarop wij in 3-4 uur tijd een leuke videoclip gaan maken.
Nuenen, Moordrecht
Staat driften ook op jouw verlanglijstje? Wil jij ook een ware Fast & Furious ervaring meemaken? Kom dan driften bij Fundustry!
Arcen
Het landschap van Limburg ontdekken. Dat kan met een van onze elektrische scooters van Scooter Verhuur Arcen!
Utrecht
De groep wordt door onze presentator opgesplitst in teams en in ieder team bevindt zich een .... Aan jou de taak om de ... te ontmaskeren en zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen. Dit doe je door interactieve opdrachten correct uit te voeren. Met jouw team ga je de strijd aan tegen de andere teams voor de dag overwinning! Het team met het meeste geld wint een leuke prijs.
Den Burg - Texel
Twee nieuwe citygames bij Teambuilding Texel! The Target en de Erfenis! Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Den Haag
Stap in de unieke VRF1 Race simulator. Samengesteld uit de beste sim racing producten uit de hele wereld en aangesloten op virtual reality ervaar je hoe het is om een formule 1 auto te besturen.
Doorn
Tijdens het ‘Challengers’ toernooi nemen de vrijbuiters van Sherwood het op tegen de soldaten van Nottingham, uiteraard in middeleeuws kostuum.
Amsterdam
Je zit een uur vast in een kamer. Het zit vol met raadsels, verborgen mysteries en vergeten verhalen. Kun jij de aanwijzingen vinden, de verborgen waarheid onth