Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 661 uitjes gevonden
Raamsdonkveer
U wordt ontvangen in Raamsdonksveer. Hier krijgt u eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een TukTuk. In Thailand zijn ze er al zeer behendig in, maar een groot percentage in Europa heeft er waarschijnlijk nog nooit in gereden.
Eindhoven
Wij bieden een moderne, verrassende en originele ervaring gebaseerd op de klassieke “escape rooms”, echter tillen wij deze naar een geheel nieuw, beter en hoger niveau! Het leukste, spannendste en meest leerzame uitje van Eindhoven.
Den Haag
Het Teamuitje Theater van Haags Theaterhuis levert veel plezier en energie op. Een garantie voor succes!
Poeldijk
Een spectaculair bedrijfsuitje/personeelsuitje organiseren is elk jaar weer een erge leuke maar ontzettend moeilijke opdracht. Verras je collega's met een slipcursus.
Utrecht, Tilburg, Den Bosch, Den Haag...
Op zoek naar een geschikte workshop? Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom; man, vrouw, jong of oud!
Hoofddorp
Een onvergetelijke tijd beleven met je vrienden, collega’s of familie? Escape World biedt verschillende ‘live escape game’ avonturen aan.
Rotterdam
We sturen je een wijk in waar je normaal niet komt. Zonder gids. Je belt aan. Misschien stap je het huis binnen van een vluchteling, een veteraan, een vioolbouwer, of het atelier van een kunstenaar of een tempel.
Hank
TEAMBIESBOSCHGelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!HORECAOok de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locatiesom uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.
Arnhem
Beleef de bewogen geschiedenis van Arnhem tijdens een Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Godefridus.
Ouddorp
Wat gaan we doen? Vakantie vult zich vaak vanzelf, maar wat als jij de organisator bent van een activiteit voor al je collega’s of voor het vrijgezellenfeest van een vriend?