Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 932 uitjes gevonden
Sint Anthonis
Bent u opzoek naar activiteiten voor de winterse periode? Dan bent u bij Rongen Aktief aan het goede adres!
Uddel
De “loopfiets” is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25km
Thorn
Actief uitje.Wilt u net als Koningin Maxima ook eens met onze Koninklijke roofvogels vliegen boek dan onze 1 uur durende roofvogel workshop "Koninklijk Vliegen".
Thorn
De valkenier communiceert met zijn vogels op een wijze die het beste bij elke vogel past. Alleen op deze manier zijn zij in staat de vogel te ontwikkelen. Bij mensen is het niet anders.
Amsterdam
Ontdek al borrelend met je eigen groep de mooiste grachten van Amsterdam. Huur een van onze luxe sloepen met schipper voor een onvergetelijke middag.
IJmuiden aan Zee
Een bedrijfsuitje blokarten op het breedste strand van Nederland!
Breda
Kruip tijdens de videoclip in de huid van je favoriete band/dansgroep/zanger! Samen met jullie gaan we op zoek naar een passend stukje muziek en coole outfits waarop wij in 3-4 uur tijd een leuke videoclip gaan maken.
Breda
Dit groepsuitje is gebaseerd op het concept de Escape Room maar met de stad als decor.. Werk samen met je team, denk goed na en zorg dat je de code kraakt.
Groningen
Veel leuker dan een stripper want naar deze naakte man mogen jullie maar liefst 2 uur ongegeneerd kijken! Naaktmodel schilderen bij Urban Heart is de ultieme topper voor vrijgezellenfeestjes.
Leuvenheim
Een originele creatieve workshop is een superleuk uitje voor ieder denkbaar gezelschap. Mozaïek je eigen dienblad. Je hebt keuze uit heel veel kleuren steentjes.