Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 907 uitjes gevonden
Amsterdam
Ontdek al borrelend met je eigen groep de mooiste grachten van Amsterdam. Huur een van onze luxe sloepen met schipper voor een onvergetelijke middag.
Van 20-04-2019 t/m 26-10-2019
bungee/bungy amsterdam
Amsterdam
Maak de bungee sprong van je leven in Amsterdam op het ndsm terrein , ieder zaterdag open vanaf half April ! It's a funny thing about crazy people, they all think they can FLY !
Zutphen
Energiewandelen in Zutphen Van de vele stadswandelingen die er in Zutphen zijn, is ‘ervaar je stad’ er eentje die je nooit meer vergeet. Het is een afwisselende ervaringsgerichte wandeltocht door het centrum van Zutphen.
Maassluis
Voor een goed gesprek over opvoeden vanuit de eigenWIJSheid van ouders!
Den Haag
Join de Beat. Met een bonte verzameling van percussie instrumenten. Een super swingend gebeuren voor groepen t/m 20 deelnemers. Ook op locatie. Te gek voor bv vrijgezellen feest of teamuitje. Door oud slagwerker Percossa en Residentie Orkest.
Amsterdam
Amsterdam is het mooist vanaf het water! Vaar in 1 uur langs alle highlights van de stad met de 100 Highlights Cruise van Canal Tours Amsterdam.
Texel
Krijgerskunde - een inspirerende vorm van teambuilding voor jong en oud op de allermooiste plekjes van het waddeneiland Texel. Boek hier Quality Time! Haal de krijger uit jezelf! Zie die krijger in elkaar!
Eindhoven
Geïnspireerd door strijdwagens, stormrammen en katapulten uit vervlogen tijden bieden wij u de boeiende teamgame Medieval Machines.
Eindhoven
Build A Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega’s in team-verband fietsen gaan assembleren.
Leuvenheim
Tijdens deze leuke en unieke Ibiza teenslippers workshop ga je je eigen slipper samenstellen. Hoe tof is dat! Je kunt kiezen uit veel kleuren en designs.