Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 543 uitjes gevonden
Schagen
In een escape room kun je je letterlijk op laten sluiten, de deur gaat op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen. Meestal is dit binnen 60 minuten. Uiteraard kun je eenmaal binnen gebruik maken van cryptische aanwijzingen, die je stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen open.
Casteren
Wat is er nu leuker dan porselein te beschilderen samen met je vriendinnen, (schoon)zussen, collega’s, buren, met je kinderen, tijdens een vrijgezellenfeest of met wie dan ook?
Rotterdam
Stadswandeling in de Rotterdamse binnenstad, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Amsterdam
Een onvergetelijke tijd beleven met je vrienden, collega’s of familie? Escape World biedt verschillende ‘live escape game’ avonturen aan.
Rotterdam
Steppen op een originele kick bike is nieuw en innovatief. De tochten zijn een sportieve manier om de cultuur van een stad te verkennen. Aan de hand van een leuke speurtocht of onder begeleiding van een bekwame gids.
Garderen
Schilderijen en het leven van de bekende Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw komen tot leven in Garderen. U bent van harte welkom van maandag t/m zaterdag!
De Koog
Ontdek Juttersmuseum Flora; het eerste, echte én grootste juttersmuseum ter wereld! Hier vindt je een diversiteit aan strandvondsten van meer dan 75 jaar oud!
Goes
Stadswandeling in de binnenstad van Goes, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Zandvoort
Powerkiten, Blokarten, Rib-speedboot varen of vliegeren met een mega vlieger? Je stranddagje was nooit zo spannend als deze! Na de adrenaline explosie gezellig samen een drankje doen en een bbq op het strand?
Utrecht
Kan jouw personeel wel wat extra teambonding gebruiken? Voor een origineel en muzikaal bedrijfsuitje in Utrecht, ben je bij Starsound op de juiste plaats.