Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1078 uitjes gevonden
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
Deurne
Wil jij met jou gezelschap heerlijk lachen? Kies dan voor de Fun Games, hilariteit gegarandeerd!
Hoofddorp
Een onvergetelijke tijd beleven met je vrienden, collega’s of familie? Escape World biedt verschillende ‘live escape game’ avonturen aan.
Eindhoven
Zeepkisten Grand Prix is een hilarisch programma, waarbij de deelnemers in teamverband zeepkisten ontwerpen en bouwen. Vervolgens vindt er een uitdagende behendigheidsrace plaats.
Scheveningen
Workshop cocktail shaken Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of op locatie! Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en andere groepen. Vanaf 25 euro per persoon!
Elahuizen
Ervaar het zeilen op een echt wedstrijdskûtsje! Wij werken met gastvrije bemanning die een feestje van uw familiedag of vriendenuitje maken!
Schagen
Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!
Amsterdam
Powerzone beschikt over de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam en omstreken.
Valkenswaard
Een actieve, swingende manier om met uw collega's, vrienden, of familie kennis te maken met de Braziliaanse trommelworkshop van Brapewo.
Rotterdam
Wil jij impact maken, meer weten over samenwerken aan een duurzame toekomst en geïnspireerd worden door Rotterdamse Sociaal Ondernemers?