Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 874 uitjes gevonden
Velsen-Zuid
Bij deze super stoere activiteit krijgen de deelnemers een speciaal voor kinderen ontwikkelde Airsoft replica. Uiteraard behoort ook bij deze game een aantal opdrachten en spellen.
Harderwijk
 Megavlieger bouwen is niet zomaar een workshop maar dit is een workshop speciaal gericht op grote groepen. Met zijn allen samenwerken aan één gezamenlijk eindresultaat! Communicatie, samenwerking en plezier, dít is leuke teambuilding!!
Eindhoven
Je gaat de stad in om zoveel mogelijk aanwijzingen te verdienen door middel van opdrachten, vragen en veel speurwerk. Ook tref je twee maal de rechercheur op een geheime locatie in de stad, hier kun je extra aanwijzingen verdienen. Ben jij de eerste detective die deze vreselijke moord gaat oplossen?!
Eigen Locatie in heel Nederland & België
Maak voor eens en altijd duidelijk welk geslacht beter is. Zijn het de mannen of de vrouwen?
Amsterdam
In teams fiets je door Amsterdam. Je fietst langs duurzame, sociale en verantwoorde ondernemingen en start-ups. Daar proef je de producten van het bedrijf.
Lauwersoog
Een spannende dag uitwaaien op het Wad, op zoek naar zeehonden en wadvogels.
Den Bosch
Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige culinaire rondvaart door Bourgondisch Den Bosch !
Enschede
Bij ZERO55 kun je 7 dagen per week terecht voor de futuristische activiteiten E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing.
Noordwijk ZH
Heb je altijd al eens willen powerkiten? Zoek je een sportief uitje met je collega's of vrienden? Of wil je graag eens kennis maken met de kitesport? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn een school die gespecialiseerd is in powerkiten.
Haaksbergen
Tijdens de demonstratie laten we de samenwerking en communicatie tussen hond, mens en schapen zien.