Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 711 uitjes gevonden
Schagen
In The Target is een groep gevaarlijke gangsters net ontsnapt uit de gevangenis. Zij terroriseren nu de stad, want een opdrachtgever geeft ze diamanten voor elke misdaad die zij plegen. De agententeams worden er op uitgestuurd om de gangsters voor ze hun zakken vol met diamanten hebben en de stad verlaten.
Zeist
Doe-het-zelf MoordspelZoekt u een moordspel voor thuis of op eigen locatie en heeft u een beperkt budget, dan is Moordspel De Onfortuinlijke Bankier het perfecte spel. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen en zonder begeleiding te spelen. Mogelijk in uw eigen locatie of in één van onze restaurants. Zowel in het Nederlands als in het Vlaams beschikbaar. Into The Box KluiskraakquzInto The Box is een spannende doe-het-zelf quiz geschikt voor kleine en grote groepen. Welk team heeft de meeste vragen goed en vindt de juiste code om The Box te openen? Te spelen in uw eigen locatie of in één van de restaurants van Dinerspel.nl. 
Laren Gld
Ga eens lekker toeren met een Tuk Tuk in de Achterhoek, Twente of rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen.
Amsterdam
Speel samen met jouw collega’s de hoofdrol in een spetterende videoclip waarin je op een ludieke wijze een bekend liedje playbackt.
Moordrecht
We kennen het bekende tv-programma “de slechtste chauffeur van Nederland”. Alleen zoeken wij niet de slechtste, maar de beste chauffeur van Nederland!
Rotterdam
Infiltreer in een geheime organisatie in het oude havengebied van Rotterdam. 40 medespelers en een tal van goed getrainde acteurs nemen jou mee in deze 2,5 uur durende totaalbeleving.
Amsterdam
Vergaderen en sporten. Voor, tijdens of na het vergaderen even lekker ontspannen met een sport workshop naar keuze.
Roosendaal
In diverse steden in Nederland en België kunt u terecht voor gezellige interactieve citygames. Een combinatie van de stad leren ontdekken, leuke opdrachten doen, een beetje competitie en natuurlijk tijd voor een terrasje. Professionele begeleiding zorgt voor een prachtige dag met succesbeleving. WAVE-Citygames zorgt voor meer dan zomaar een spelletje.
Moordrecht
Heerlijk genieten van de bosrijke omgeving met de wind door je haren? Dan is Solex rijden iets voor jou! Solex rijden doe je niet alleen, dit doe je natuurlijk samen met vrienden, familie of collega’s. Beleef de nostalgische momenten van vroeger!
Venlo
Eerst leer je veilig omgaan met materiaal, richten en schieten. Wanneer alle deelnemers de doelen kunnen raken volgt een spannende wedstrijd met prijsuitreiking.