Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1060 uitjes gevonden
Hilversum
‘Vliegen? Dit heb ik altijd al eens willen doen!’ Hoe fantastisch zou het zijn als jullie met de hele groep gingen vliegen als bedrijfsuitje? Iedereen krijgt de kans om te vliegen! Je geeft je collega's de dag van hun leven.
Den Haag
Servies beschilderen en nog meer kunstzinnigheden. In een oud Haags huis bevindt zich de parterre van de Zus van Tante Til! Er heerst een artistiekerige bedrijvigheid, want het semi-atelier, een ruimte tussen Art-Depot en Art-Deco en waar Kunst en Kitsch ook elkaars zussen zijn, staat open voor alle liefhebbers van kloddertjes roze en voor liefhebbers van alle andere kleuren. Schilder je eigen kunstwerk op prachtig aardewerk.
De Koog
Ontdek Juttersmuseum Flora; het eerste, echte én grootste juttersmuseum ter wereld! Hier vindt je een diversiteit aan strandvondsten van meer dan 75 jaar oud!
Velsen-Zuid
Lekker offroad scheuren over heuvels, door scherpe bochten en diepe modder. Na deze leuke ervaring ga je de uitdaging aan in een veld vol barricades voor een spannend potje paintball.
Schagen
Een hilarische citygame waar je door kabouter Freddy wordt meegenomen op een speciale tocht door de stad. Voltooi de raarste missies om met zo veel mogelijk punten de eindstreep te halen.
Amersfoort
Maak in 3 uur tijd een mooi glasobject in Tiffany techniek. Creatief en gezellig!
Wassenaar
Chill out Down Under, such fun!
Woudenberg
1,2,3 Action! Met deze workshop gaan jullie spetteren en gooien met verf op het doek.
Spaarndam
In Spaarnwoude, onder de rook van Amsterdam, ligt de enige 27 Gholes FOOTgolfbaan met hindernissen van Nederland. FOOTgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt FOOTgolf ook wel VOETgolf genoemd, gewoon lekker met je voeten en probeer de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de Ghole te krijgen.
Groningen
Geïnspireerd door de International Cow Parade en de echte Hollandse koe, maak jij je eigen kunstkoe tijdens deze workshop koeien beschilderen.