Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 932 uitjes gevonden
Nijmegen
Na de sluiting was de fabriek zo goed beveiligd zodat niemand er meer in of uit kwam, zelfs Prof. Schnitzel kwam de fabriek niet meer in.
Amsterdam
Johan Cruijff tour in Amsterdam Holland, where legends are born! Discover the roots of Amsterdam and Barcelona legend Johan Cruijff.
Hank
TEAMBIESBOSCHGelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!
Geertruidenberg
Trappen met Grappen. Super leuk voor jong en oud!
Oudeschild
De tuktuk rally gaat van start vanaf de haven van Oudeschild. Voor vertrek wordt er een korte instructie en een routebeschrijving gegeven, dit is de leidraad voor de tuktuk rally.
Sprundel
Beleef een reuzegezellig vrouwenuitje. Samen met vriendinnen heel veel trouwjurken passen met een hapje, drankje, bubbels en hilarische accessoires.
Uddel
Terug naar vroeger in een Mini Cooper! De geur van benzine, de trommelremmen en het stugge sturen brengen u terug in de tijd. Iedereen kent ze wel, maar heeft u zelf wel eens achter het stuur plaatsgenomen?
Utrecht, Rotterdam, Breda, Den Haag...
Op zoek naar een geschikte workshop? Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom; man, vrouw, jong of oud!
Oudeschild
Met meer dan 135 kilometer fietspad is het heerlijk om te fietsen op Texel.
Schoorl
Als team is het de bedoeling om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, maar het addertje onder het gras is: de Rat!