Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 823 uitjes gevonden
Utrecht
Beleef de Segway in het prachtige Utrecht. Rij langs de Vecht en door de prachtige natuur van Utrecht, en zie ook de mooie levendige binnenstad met o.a. de Domtoren.
Groenlo
De Hollanders willen Grolle terug, een leger van 20.000 manschappen onder leiding van Frederik Hendrik heeft de stad omsingeld… kun jij het aan? Een uitdagende en sfeervolle escaperoom? Veel denk- en teamwerk? Een escaperoom waar je niet zomaar uitkomt? Je hebt 'm gevonden! Reserveer meteen!
Amsterdam
Ontdek al borrelend met je eigen groep de mooiste grachten van Amsterdam. Huur een van onze luxe sloepen met schipper voor een onvergetelijke middag.
Nijmegen
Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Bij Waalhalla kunnen er verschillende gave kinderfeestjes geboekt worden! Zoals, stuntsteppen, BMX fietsen, skateboarden, inline skaten, graffiti, DJ en Hip Hop! Even compleet iets anders!
Nieuwegein
Een leuk en verassend uitje voor een groepsverband? Wilt u een keer wat anders dan de standaard groepsactiviteiten en iets nieuws uit proberen? Neem eens een kijkje op onze themaboot!
Kamerik
Maak een touwbrug, race met kruiwagens en test je balans! Ga samen de strijd aan en versla de competitie. Geschikt voor jong en oud en met wel 30 verschillende spellen.
Utrecht
Weet jouw boevenbende de locatie van De Buit te vinden?
Groningen
De Hou van Holland quiz is al jaren een zeer populaire activiteit, afgeleid van het nog immer populaire televisieprogramma. In de quiz zitten zowel triviavragen als hilarische opdrachten!
buren
Je speelt dit spel in teams en het is de bedoeling om de route in zo weinig mogelijk worpen (onderhands) af te leggen. Het team met het minst aantal worpen is de winnaar. Voor onder weg is er de mogelijkheid om een kar met wat lekkers mee te nemen.
Den Hoorn
Onze echte Texelse buschauffeurs weten echt alles over Texel te vertellen, vanaf het instappen tot en met uitstappen van onze bussen en touringcars zullen zij allerhande wetenswaardigheden vertellen over het wonen en werken op een eiland.