Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 711 uitjes gevonden
Naaldwijk
Ik Hou van Holland, Jongens tegen de Meisjes, Da Vinci Code etc. Al deze welbekende spellen komen tezamen in het geweldige Play the Game. Op verschillende locaties mogelijk!  
Amsterdam
Drumworkshops waar de vonken vanaf spatten, waar plezier en uitdaging centraal staan. Perfect in combinatie met een borrel, een diner of een andere activiteit. Vanaf 20-2000 personen.
Wassenaar
1793, beleef het avontuur van de eerste Australische kolonisten in hun beproeving om een nieuw bestaan op te bouwen. Bindt in kleine teams tegelijk de strijd aan op 9 onderdelen. Welk team heeft de Ozzitude en sprokkelt de meeste punten bij elkaar?
Eindhoven
Build A Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega’s in team-verband fietsen gaan assembleren.
santpoort Zuid
Lacrosse is Amerikaanse sport. Het spel wordt gespeeld met Lacrosse sticks waarmee je de bal kunt overgooien. Je moet scoren in een doel en het eigen doel verdedigen. Dit toernooi staat garant voor passie, actie en strijd!
Ouddorp
Geef gas! Met één beweging van je rechterhand zet je de EMCO e-scooter in beweging. De geruisloze beleving op de e-scooter kan beginnen.
Sint Anthonis
Bent u op zoek naar een spectaculaire activiteit voor uw uitje? Rongen Aktief verzorgt al ruim 30 jaar sportieve en uitdagende activiteiten met veel fun en entertainment.
Elst
Zoek je een spannend uitje in de omgeving Arnhem en Nijmegen? Escape Room Elst is dan alles waar je naar op zoek bent. Durf jij de uitdaging aan en lukt het jullie te ontsnappen binnen 75 minuten?
Rotterdam
De Berenboot is het varende buffet restaurant van de bekende Beren Restaurants in Rotterdam en omgeving. De boot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven.
Tilburg
Steel de show met jouw eigen gemaakte unieke clutch! De leren clutch is helemaal in en daarom werk je tijdens de workshop leren clutch maken, met echt leer in alle vormen en maten.