Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1060 uitjes gevonden
Scheveningen
Workshop cocktail shaken Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of op locatie! Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en andere groepen. Vanaf 25 euro per persoon!
Den Haag
Leer boeiende vrouwen kennen tijdens een verrassende stadswandeling door Den Haag.
De LeerZaak geeft trainingen, teambuilding en confettidagen! Alles in een theatraal jasje, hooggehakt met rode pumps, vanuit een vintage T2 Volkswagenbus.
Den Hoorn
Onze echte Texelse buschauffeurs weten echt alles over Texel te vertellen, vanaf het instappen tot en met uitstappen van onze bussen en touringcars zullen zij allerhande wetenswaardigheden vertellen over het wonen en werken op een eiland.
Amsterdam
Altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson? Nou dat kan hoor. Op het strand of op onze locatie in Amsterdam maken we een echte Expeditie Robinson sfeer!
Van 25-11-2019 t/m 25-02-2020
Expeditie Robinson - Magic Winter Edition
Tilburg
Vuur maken, kokosnoten gooien, logisch denken en andere uitdagende proeven - maar dan in een magisch winters jasje!
Eindhoven
Een bezoek aan de Escape room Eindhoven vergeet je nooit meer. 60 minuten lang sta je op scherp en beleef je samen met je familie, vrienden of collega's een ongekend avontuur. Stel je zenuwen op de proef in het crime lab of maak een doldwaze reis om
Amsterdam
In deze basisworkshop leer betere foto's te maken. Wat kun je met de Av (of A) stand en de Tv (of S) stand van je camera? Al fotograferend leer je verschillende middelen in te zetten.
Breda
Dit groepsuitje is gebaseerd op het concept de Escape Room maar met de stad als decor.. Werk samen met je team, denk goed na en zorg dat je de code kraakt.
Nieuwegein
Maak je dagje uit extra speciaal door op pad te gaan met een oldtimer! Wij verhuren verschillende oldtimers, ook hele leuke retro Volkswagenbusjes waarin je met het hele gezin mee kan!