Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 874 uitjes gevonden
's-Gravenzande
Meegenomen worden door krachtige tweelijns powerkites is een fantastische belevenis! Powerkiten, oftewel vliegeren met grote krachtige vlieger.
Tilburg
Vuur maken, kokosnoten gooien, behendigheid en anderen te slim af zijn: Wordt jouw team het beste van jouw afdeling, familie of vriendengroep? Laat je uitdagen!
Wijster
Op het rustige platteland van Drenthe staat een mysterieuze hut. Alleen te bereiken via een zandpad en verscholen in de bossen. Wat is dit voor plek?
Breukelen
Bij Galerie Lucie kun je kiezen uit 20 creatieve workshops. Zo kun je o.a. een Ibiza tas pimpen, servies schilderen in Oilily stijl en kerstkransen maken.
Uddel
Terug naar vroeger in een Mini Cooper! De geur van benzine, de trommelremmen en het stugge sturen brengen u terug in de tijd. Iedereen kent ze wel, maar heeft u zelf wel eens achter het stuur plaatsgenomen?
Vogelwaarde
Ervaar de meest sfeervolle en avontuurlijke ballonvaarten in Zeeland! De piloten van BallonvarenZeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten! Geniet van het mooie Zeeland.
Utrecht
Tijdens deze workshop kijken we naar oorzaken van mopperen en hoe we 'het informeel aankaarten van problemen' als tool kunnen gebruiken om irritaties in een team bespreekbaar te maken.
Rotterdam
Leef je eens helemaal uit op opzwepende Afrikaanse ritmes. Je zult verrast zijn hoe snel je leuke en swingende muziek met elkaar maakt!
Voorhout
De Interactieve Outdoor Tablet TeamGame Beach is de leukste activiteit op en rondom het strand!
Utrecht
Stel je voor: jullie doen mee aan een leuke Citygame in Utrecht. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Maar de jouwe blijft gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?