Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 907 uitjes gevonden
Amsterdam
De leukste Borrelboot van Amsterdam: Boek dan de enige echte borrelboot van Amsterdam. 1½ of 2 uur varen door de grachten, genieten van onbeperkt wijn, bier en fris.
Eindhoven
Wij bieden een moderne, verrassende en originele ervaring gebaseerd op de klassieke “escape rooms”, echter tillen wij deze naar een geheel nieuw, beter en hoger niveau! Het leukste, spannendste en meest leerzame uitje van Eindhoven.
Amsterdam
Vergaderen en sporten. Voor, tijdens of na het vergaderen even lekker ontspannen met een sport workshop naar keuze.
Hank
TEAMBIESBOSCHGelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!HORECAOok de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locatiesom uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.
Amsterdam
Wat is er nou mooier dan genieten van iets dat je helemaal zelf hebt gemaakt? Samen genieten van hetgeen wat jij met je vrienden, familie of collega's hebt gemaakt; je eigen bier.
Schoorl
De naam zegt het al en tóch blijft het mysterieus. Geketend door de stad? Zoeken naar de juiste antwoorden? Zit er een code verstopt in een standbeeld, of juist in een jaartal? Daag elkaar uit tijdens dit veelzijdige stadspel. Gratis, vrijblijvende offerte!
Schoorl
Welk team is origineel, slim, heeft lef en voert de opdrachten het goed uit? De opdrachten zijn uitdagend, maar binnen de grenzen. Probeer de opdrachten zo goed mogelijk te filmen.
Oldenzaal
Bij veel klimparken leg je individueel een parcours af. Spannend en uitdagend, maar bij Outdoor Challenge Park ga je nog een stap verder. Op onze unieke 12 meter hoge High Ropes Course moet je samenwerken om tot prachtige resultaten te komen.
In heel Nederland
Samen koken is leuk! Boek de Kookparty op ieder gewenste locatie in heel Nederland. Bij u thuis, bij u op het bedrijf of in uw vakantiehuis tijdens een weekendje weg.
Spijkenisse
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!