Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1121 uitjes gevonden
Almere
Voel je voor 1 dag stuntman of stuntvrouw. Leer bijvoorbeeld een filmgevecht, een hoogteval, special effects, wordt geschept door een auto of leer 1 van de andere spectaculaire acties.
Oldenzaal
Bij veel klimparken leg je individueel een parcours af. Spannend en uitdagend, maar bij Outdoor Challenge Park ga je nog een stap verder. Op onze unieke 12 meter hoge High Ropes Course moet je samenwerken om tot prachtige resultaten te komen.
Nederland
Boek nu een creatief, uitdagend en erg leuke workshop graffiti. Leuks als invulling voor elke gelegenheid.
Capelle a/d ijssel
Jullie krijgen 60 minuten de tijd. Can you beat the room?
Amsterdam
Hoe gaaf is dit? Een 100% MVO uitje in hartje Amsterdam!
Op Locatie (Nederland en België)
Teambuilding, promotie or just for fun... maak samen met ons een professionele lipdup/videoclip op jullie favoriete kerstnummer.
Ewijk, Moordrecht, Nuenen, Ermelo...
Voel de wind in je haren terwijl je op een uitdagend parcours racet tegen je vrienden. Quad rijden is actie, spanning en vrijheid!
Zwolle
Lethal Codes is een spannende game. Het doel is om het mysterie op te lossen en de wereld te redden.
Amsterdam
Voor bedrijfsuitjes & teambuilding waarbij nieuwe inzichten opdoen, samen lachen, focus en ontspanning centraal staan, ben je welkom bij Peggy Mental Coaching.
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht