Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 661 uitjes gevonden
Amersfoort
De Storytrail stadswandeling Amersfoort is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verhalenverteller neemt u mee op een tocht vol sagen, legenden en andere sterke verhalen uit de geschiedenis van de Keistad.
Enschede
Paintball spelen op één van de mooiste bosvelden van Nederland doe je bij Paintballwarriors. In een spel vol spanning, actie en strategie kun je het opnemen tegen vrienden of collega's.
Bunnik
De Team Challenges is een teamuitje die garant staat voor een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten, spanning en ontspanning.
Utrecht
Stel je voor: jullie doen mee aan een leuke Citygame in Utrecht. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Maar de jouwe blijft gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?
Harmelen
De Andere Muziekquiz is een popquiz die bol staat van leuke covers, bijzondere muziekvideo's, creatieve vraagstellingen en een grote dosis humor.
Eindhoven
Gezelligheid en teamwork staan centraal in deze vermakelijke quiz. Wie blijkt ‘de slimste mens’ in de groep en wie voert het beste de doe-opdrachten uit? En wie durft?!
Van 29-11-2018 t/m 20-01-2019
Rondvaart incl. drankje tijdens Amsterdam Light festival
Amsterdam
Vaarroute van 80 minuten met live gids langs de lichtkunstwerken inclusief een drankje in Amsterdams meest unieke en trendy boten.
Enschede
Bij ZERO55 kun je 7 dagen per week terecht voor de futuristische activiteiten E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing.
Meijel
Waan je voor even terug in de ‘goeie ouwe tijd’ en maak een toertocht op een TOMOS snorfiets, de klassieke snorfiets uit de jaren zestig, door het prachtige landschap van Peel & Maas.
Deurne
Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis. De gangster heeft de opdracht gekregen om zo snel mogelijk € 1.000.000,00 te verzamelen zodat hij het dorp / de stad kan verlaten.