Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 874 uitjes gevonden
Zwolle
Lethal Codes is een spannende game. Het doel is om het mysterie op te lossen en de wereld te redden.
Eigen Locatie in heel Nederland & België
Deze activiteit is gebaseerd op het televisieprogramma Minute To Win It. Wat kunnen jullie uitvoeren binnen één minuut?
Amsterdam
Geniet aan boord van heerlijke tapas. De schipper/gids heet jullie van harte welkom en laat jullie de prachtige grachten van Amsterdam zien.
Amsterdam
Ik wil graffiti geeft super leuke graffiti workshops. We verzorgen een onvergetelijke dag waar het draait om plezier maar ook om creativiteit.
Amsterdam
Een gezellige en vooral leerzame dag waarbij je alle basis stappen van het draaien krijgt uitgelegd door een echte DJ in een professionele studio!
Den Helder
Het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers vertelt het stoere verhaal van het reddingwezen in Nederland. Er van alles te zien en te doen. Ervaar bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt in de windtunnel, beleef de wilde zee met de vaarsimulator en verstuur een bericht in morse!
Utrecht
Combineer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met teambuilding en bouw een fiets voor Afrika.
Dwingeloo
De Wampex is een pittige speurpuzzeltocht over ongebaande paden door Nationaal Park het Dwingelderveld, waarbij je zelf de juiste route moet zien te vinden.
Sint Anthonis
Bent u op zoek naar een spectaculaire activiteit voor uw uitje? Rongen Aktief verzorgt al ruim 30 jaar sportieve en uitdagende activiteiten met veel fun en samenwerkingsactiviteiten.
Amsterdam
Deze unieke borrelboot is perfect voor een leuke middag met vrienden of collega’s. Met een drankje in je hand vaar je langs de mooiste locaties in de Amsterdamse binnenstad.