Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 823 uitjes gevonden
Amsterdam
Op een prachtige intieme locatie in hartje Amsterdam, vlakbij Centraal Station, organiseert Korean Kitchen kookworkshops voor groepen. Samen gezellig koken van uiteenlopende Koreaanse gerechten staat centraal.
Pieterburen
Zin om actief bezig te zijn en iets bijzonders te ondernemen? Kom dan naar Pieterburen voor een sportieve wadlooptocht. Er zijn verschillende tochten, bijvoorbeeld de zwerftocht..
Eindhoven
U en uw collega's bouwen in teamverband een stoere buggy met behulp van fraaie constructiematerialen. Er is één groot probleem... Wie heeft de bouwtekeningen?
Amsterdam
Johan Cruijff tour in Amsterdam Holland, where legends are born! Discover the roots of Amsterdam and Barcelona legend Johan Cruijff.
In heel Nederland
Samen koken is leuk! Boek de Kookparty op ieder gewenste locatie in heel Nederland. Bij u thuis, bij u op het bedrijf of in uw vakantiehuis tijdens een weekendje weg.
Scheveningen
"JUST SHAKE IT” betekent in het Nederlands simpelweg: ‘gewoon schudden”. Toch komt er bij het maken van een cocktail meer kijken dan je zou denken! Onze professionele mannelijke én vrouwelijke bartenders nemen je mee in de wereld van de cocktails en het shaken
Hank
TEAMBIESBOSCHGelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!HORECAOok de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locatiesom uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.
Maak een prachtige tour op een locatie naar keuze in heel Nederland of België met drie verschillende elektrische voertuigen: de Segway, scooter en de hippe Trikke! Een uniek uitje dat je nergens anders vindt!
'S-HERTOGENBOSCH
Rondleiding door 's-Hertogenbosch in een klassiek Volkswagenbusje. Ondertussen vertelt de gids allerlei wetenswaardigheden over het prachtige historische 's-Hertogenbosch.
Nederweert
Rechtstreeks vanuit het buitengebied van Nederweert huur je een Retro Snorscooter. De nostalgische snorscooter (Italian design) is een heerlijk vervoersmiddel om de Peel of de Kempen Broek te verkennen.