Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 907 uitjes gevonden
Amsterdam
Een gezellige en vooral leerzame dag waarbij je alle basis stappen van het draaien krijgt uitgelegd door een echte DJ in een professionele studio!
Arcen
Het landschap van Limburg ontdekken. Dat kan met een van onze elektrische scooters van Scooter Verhuur Arcen!
Amsterdam
Wet, Wild & Dirty is geschikt voor stoere mannen en vrouwen die niet bang zijn om vies en nat te worden en voor grote groepen die aan teambuilding willen doen. De vier basiselementen zijn: river crossing, vuur maken, brug bouwen, outdoor cooking.
Van 01-04-2019 t/m 30-09-2019
Waterskibaan de IJzeren Man
Weert
Sportieve waterpret op onze waterskibaan. De unieke combinatie tussen waterskiën en zwemmen maakt een compleet dagje uit mogelijk!
Woudenberg
Prachtige wandeling van 4 kilometer over de Grebbelinie. Onderweg moeten er wat vragen beantwoord worden. De antwoorden zijn te vinden onder de QR-codes die je tegenkomt. Ze kunnen overal zitten: op een boomstronk, een brug, een kazemat… Het enige dat je nodig hebt is een paar stevige schoenen en een smartphone met QR-code scanner. Hier zijn apps voor die je kunt downloaden. Je krijgt een tasje mee met lekkere picknickbroodjes, iets te drinken en iets te snoepen. Er is onderweg een bankje, maar je kunt natuurlijk ook zelf een kleedje meenemen! Prijs per persoon: € 9,50 inclusief tasje met lekkers
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Tilburg
Boek nu het meest hilarische spel van Nederland. Hoe leuk is het om een van je vrienden, collega's of familieleden om ver te duwen? En dat ook nog eens op een veilige manier! Huur het Bubbel Bal nu!
Leiden
Geniet van een historische rondleiding en een vertelvoorstelling in één. De verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen nemen u mee door de straten, de stegen én de geschiedenis van Leiden.
Van 28-09-2019 t/m 18-01-2020
Brooklyn Nights
Aalsmeer
Brooklyn Nights, de enige echte dinnershow van Nederland staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4-gangendiner en onvervalst topenterta
Gouda
Maak met je team een knikkerbaan van recyclemateriaal. Het bouwen van een knikkerbaan is een hele bijzondere ervaring.