Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 713 uitjes gevonden
Krimpen aan de Lek
Oldschool Gymmen is dé beleving van de gymles van vroeger. Apenkooien, trefballen, paaltjes-voetbal of zomaar ineens een nieuw spel. Weer even helemaal kind zijn en rondrennen in een ouderwetse gymzaal.
Kootwijkerbroek
Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Bij ons bent u aan het juiste adres voor unieke ballonvaarten waarbij we u een prachtig uitzicht over het Nederlandse landschap bieden.
Eindhoven
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.
Eindhoven
'' Ik hou van hooooolllaaaand, het landje aan de Zuiderzee...'' Komt deze tekst je bekend voor? Dan zit je vast elke zaterdagavond aan de buis gekluisterd! Zou je zelf ook weleens mee willen doen? Je kunt nu samen met je vrienden deze hilarische quiz spelen!
Onze producten zijn vermakelijk, ontspannend en prima geschikt voor teambuilding. Ze versterken de samenwerking en spreken de creativiteit en het oplossingsvermogen van uw gasten aan. Teams en organisaties leren hiermee een nieuwe kant van elkaar kennen op een speelse, ongedwongen manier met vooral veel humor.
Amsterdam
Historische rondvaart van 1,5 uur door de Amsterdamse grachten, voor de historische prijs van € 9,90 **Optioneel** Kaasproeverij met een drankje
Nieuwegein
Een volldig verzorgd feest op de casinoboot. De partyboot staat volldig voor uw gezelschap ter beschikbaar. Een leuk idee voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie- en of vriendenfeest.
Nijmegen
Speel monopoly met de stad als speelbord. Een origineel stadsspel en leuke manier om de stad te leren kennen.
Amsterdam
Varen in Amsterdam? Boot Huren Amsterdam verzorgt unieke boottochten door Amsterdam, lees hier meer over de mogelijkheden
Meijel
Supergezellig iets leuks doen met je familie, vrienden of collega’s. Lekker knus in een heuse Oost Duitse Trabant en een dagje enorm met elkaar lachen. Gedurende onze trabant toertochten ontdek je, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier’ de mooiste plekjes van de Peel. Jullie lezen elkaar voor uit het dagboek, ontdekken de mooiste plekjes in de regio, laten de lekkerste hapjes uit De Peel jullie smaken en doen ouderwets leuke spelletjes. Echt quality-time!