Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 543 uitjes gevonden
Nieuwegein
Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten.
's-Hertogenbosch
Wil jij de Chocolade fun niet missen, maar is je groep kleiner dan 8? Dan is dit de oplossing! Er worden twee inloopworkshops in de maand gegeven. Deze zijn op zondag vanaf 12.00 uur! Dus wees welkom!
Maasbree
De Fabriek Maasbree biedt activiteiten van zeer diverse aard, voor mensen met én zonder een beperking. Persoonlijke aandacht voor iedereen en het allerbeste uit mensen willen halen; dát vinden wij belangrijk.
Garderen
Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd.
Enschede
Paintball spelen op één van de mooiste bosvelden van Nederland doe je bij Paintballwarriors. In een spel vol spanning, actie en strategie kun je het opnemen tegen vrienden of collega's.
Oudeschild
Met meer dan 135 kilometer fietspad is het heerlijk om te fietsen op Texel. Aangekomen op het eiland staan de fietsen al klaar en na een korte instructie gaan jullie op stap naar de lunchlocatie gevestigd in de haven van Oudeschild.
Utrecht
Met dit digitale spel op zoek naar een beetje uitdaging op je vrijgezellenfeest (en heb je stalen zenuwen)? Red je eigen bruiloft van de ondergang! Multitasken voor gevorderden in deze hilarische game voor bachelorettes.
Eindhoven
Deze hippe camper heeft alle uithoeken van de wereld gezien. Wil je weten waar? Stap dan in en reis zelf de wereld rond in 60 minuten!
Spaarndam
In Spaarnwoude, onder de rook van Amsterdam, ligt de enige 27 Gholes FOOTgolfbaan met hindernissen van Nederland. FOOTgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt FOOTgolf ook wel VOETgolf genoemd, gewoon lekker met je voeten en probeer de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de Ghole te krijgen.
Utrecht
Iedereen krijgt een puzzelstuk wat samen één groot schilderijkan gaan vormen. Wat zal het eindresultaat zijn? Het is aan jullie!