Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1060 uitjes gevonden
Rotterdam
Wilt u een workshop Eerste hulp bij ongevallen of Reanimatie volgen in Rotterdam? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor de data van onze workshops
Venlo
De mogelijkheden zijn divers. bijvoorbeeld het huren van één of enkele cabrio’s, interessante routes, overnachtingen, lunch en/of diner, een goed gevulde picknickmand en sprekers.
Leuvenheim
Tijdens deze leuke en unieke Ibiza armbanden workshop gaan we letterlijk aan de slag met twee armbanden maken. De tekstarmband maken we met hamers, slagletters en figuurtjes.
Wageningen
Lasergamen 2.0 Schakel de vijand uit in de verlaten droogkamers van de voormalige steenfabriek. Beleef de strijd en waan jezelf in een surrealistische omgeving.
Etten-Leur
DIt spannende spel zorgt voor de nodige aderaline en spanning. Ga op zoek naar een geheime locatie maar zorg ervoor dat jullie niet worden gepakt door the Huntsman. Geschikte voor elke groep in Nederland.
Den Bosch
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Den Bosch is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Gaat de deur van de Escape room open of...
Groningen
Tijdens deze chocoladeworkshop maak je kennis met het patisserie vak en kom je meer te weten over chocolade! Je gaat heerlijke massieve bonbons en flikken maken, en neemt ze aan t eind mee naar huis!
Jouw team heeft alle talenten en kracht om de grootste uitdagingen te overwinnen
Wageningen
7 Missions is een ultieme uitdaging waarbij teams van vijf personen zeven missies moeten uitvoeren. Daarbij draait het om slimheid, samenwerking, lef en inventiviteit. Het team dat de missies het best weet te volbrengen en de meeste valkuilen weet te ontwijken, wint het spel. Mede door de vele verrassende elementen is 7 Missions gekozen tot de beste citygame van Nederland.
Borculo
PIM Events heeft een ruime keuze in zeskamppakketten.