Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1078 uitjes gevonden
Enschede
Durf jij met je team echt op de proef gesteld te worden? Bij de Expeditie Robinson Team Challenge worden teams gemaakt die door middel van een 3-tal proeven tegen elkaar “strijden”.
Zandvoort
Heb je zelf nog nooit gesurft of wil je gewoon weer eens kijken hoe het ook alweer voelt om op een surfboard te staan?
Naaldwijk
Ik Hou van Holland, Jongens tegen de Meisjes, Da Vinci Code etc. Al deze welbekende spellen komen tezamen in het geweldige Play the Game. Op verschillende locaties mogelijk!  
Amsterdam
Esther’s Cookery is de gezelligste en enige vegetarische kookstudio in de Pijp. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, eindejaarsfeesten of familie-uitjes.
Groningen
Met onze begeleiding weet je zeker dat het een prachtig resultaat zal opleveren!
Aarlanderveen
Het ultieme gevoel van de jaren '60 & '70 beleven jullie in onze Cabrio's & VW hippie busjes.
Amsterdam
Jullie zijn uitgenodigd bij de Angkor Wat om een serie nieuwe ontdekkingen te bekijken. Nietsvermoedend lopen jullie over het terrein als jullie op slinkse wijze door een monnik worden ingesloten.
Utrecht
Speel met je groep een spannende AR Citygame: een combinatie van escaperoom en speurtocht door een stad naar keuze met verschillende thema's.
Rotterdam
In deze ludieke en inmiddels al klassieke tour hoort u de talloze bijnamen die worden verzonnen door Rotterdammers voor kunstwerken, gebouwen, straten, bruggen etc. 'De Koopgoot' en 'De Kuip' zijn natuurlijk zeer bekend.
Van 01-11-2019 t/m 01-03-2020
Winterarrangementen
Lingewaal
Een kerstdiner in het sfeervolle 3D café, een eindejaarsborrel in de Kazernestraat of een nieuwjaarsreceptie in de nieuwe TerraNova zaal.