Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 932 uitjes gevonden
Schoorl
Dé nieuwe wetenschappelijke Quiz Show voor iedereen. The Braintainment Show is een combinatie van de TV programma's Het Instituut, Mindf*ck, Proefkonijnen, Streetlab en Galileo.
buren
Diverse originele kinderfeestjes, laser gamen in het bos. Archery tag (vanaf 10 jr), expeditie robinson, graffiti spuiten, vogelhuisjes pimpen, photo shoot enz..
Tilburg
Tijdens deze game gaan jullie in teams een crimineel opsporen door middel van aanwijzingen, het kraken van geheime codes en het ondervragen van medespelers. Het team dat als eerst de case wint!
Schoorl
De naam zegt het al en tóch blijft het mysterieus. Geketend door de stad? Zoeken naar de juiste antwoorden? Zit er een code verstopt in een standbeeld, of juist in een jaartal? Daag elkaar uit tijdens dit veelzijdige stadspel. Gratis, vrijblijvende offerte!
Leuvenheim
Tijdens deze leuke en unieke Ibiza teenslippers workshop ga je je eigen slipper samenstellen. Hoe tof is dat! Je kunt kiezen uit veel kleuren en designs.
Roosendaal
Leuk interactief stadsspel voor kleine en grote groepen. Mogelijk in 35 steden in 8 landen.
Almelo
Een dagje of weekendje naar Preston Palace is een fantastische belevenis voor zowel jong als oud.
Eigen locatie
Organiseer zelf je uitje met onze spelboxen, da's snel geregeld en super betaalbaar. Ontdek de stad met een vrolijke chatbot en maak de leukste selfies!
Nieuwegein
Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten.
Laren Gld
Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Gemiddelde duur is ongeveer 90 minuten.