Smeris citygame

Tilburg
Koningsplein 251
5038WK Tilburg
Smeris is een game waarbij je als deelnemer onderdeel word van de Federale Eenheid Moord Zaken (FEMZ) in Tilburg. In teams gaan jullie strijden om als eerste de zaak van B. Tilly op te lossen. Dit is een origineel en spannend uitje voor collega’s, familie of vrienden!

B. Tilly de gevaarlijkste crimineel van Tilburg en wordt verdacht van moord, drugshandel en afpersing. Na korte arrestatie dreigt B. Tilly vrij te komen door het gebrek aan bewijsmateriaal. Dit komt omdat er zich infiltranten binnen het FEMZ-team bevinden. Jullie gaan opzoek naar aanwijzingen, geheime codes en medespelers ondervragen om zo het benodigde bewijsmateriaal te verzamelen en de infiltranten te ontmaskeren. Op deze manier zal het jullie lukken om B. Tilly en zijn organisatie definitief de gevangenis in te krijgen.

De game Smeris is inclusief een drankje en wat lekkers en word door onze enthousiaste spelleiding begeleid. De opdrachten van Smeris zijn verschillende denk en doe op drachten, en is hierdoor geschikt voor ieder uitje in Tilburg!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Smeris citygame

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden