Leukste Escape Games Antwerpen

Antwerpen
Rijnkaai 37
2000 Antwerpen
Daag jezelf en vrienden, familie of collega's uit! Los puzzels op en ontrafel mysteries en raadsels in een strijd tegen de klok. Bij Room of Riddles móet je wel samenwerken om te kunnen ontsnappen uit een van de vier kamers. Elke kamer heeft een eigen verhaal waar unieke uitdagingen bij komen kijken.

Kies uit welke spannende kamer jij wilt ontsnappen!
In elke kamer kom je voor andere beproevingen te staan. Welke kamer kies jij?

Escape Room 1: The Harbour
Het is alsof je in de Antwerpse haven bent belandt. Waan je in een andere wereld, maar vergeet de tijd niet! Heb jij genoeg kennis om te ontsnappen?

Escape Room 2: The Mad Scientist 1 en 2
Ontmantel de bom van een gestoorde professor. De spanning stijgt met de seconde en de bom tikt maar door... Houd jij je hoofd koel in deze race tegen de klok?

Escape Room 3: The Secret Tomb
Stap je de tombe van een oude farao binnen. Ontdek wat er in de geheime tombe naast het graf van Toetanchamon ligt verscholen.

Na het binnentreden in één van de escape rooms stap je in een achtbaan van emoties. Radeloosheid, blijdschap, spanning en adrenaline. Middels het oplossen van puzzels en raadsels baan jij de weg naar die bevrijdende sleutel. De sleutel die jou bevrijd uit de escape room. Dat euforische moment, daar doe je het voor!

Bezoek de website >>
Google Maps

    Reviews van Leukste Escape Games Antwerpen

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.