Dagtocht zeilen op een skûtsje

Elahuizen
De Mardyk 13c
8581KG Elahuizen
Stap aan boord van een wedstrijdskûtsje met de dagtocht zeilen vanuit Elahuizen. Gelegen midden in het Friese merengebied, een uitstekend vertrekpunt voor een dag skûtsjesilen!

Wij bieden u een goed verzorgde dagtocht zeilen op een wedstrijdskûtsje met enthousiaste bemanning en gastvrije cateraar! Vanuit Elahuizen zeilen we op de Fluessen, het grootste meer van de zuidwesthoek van Friesland, het Heegermeer en diverse kleinere plassen. Prachtig vaarwater voor platbodems met ruimschoots gelegenheid om het skûtsjesilen optimaal te ervaren.

Steek samen de handen uit de mouwen en neem zelf het roer in handen. Onze gastvrije bemanning zal u betrekken met het zeilen, uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van de buitenlucht. U zult zich verbazen met welke snelheid deze platbodems zeilen!

We kunnen u een volledig dagprogramma aanbieden, maar een programma voor een dagdeel is ook mogelijk. Van ontvangst met koffie en Fries suikerbrood tot een BBQ op één van de eilanden op de Fluessen; wij denken graag met u mee! Andere opstapplaatsen zijn ook mogelijk.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Dagtocht zeilen op een skûtsje

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden