Team de zee in, plastic eruit!

Velsen-Noord
Reyndersweg 2
1951LA Velsen-Noord
Bewustwording
De dag staat in het teken van bewustwording over het belang van een schone zee. Je krijgt een strandcollege, ontworpen door Jasper Rijpma, Leraar van het Jaar (2014) over de plastic soep. Daarna een teambuilding activiteit, met onder meer een beach cleanup.

Beleving
Beleef de natuur op zijn mooist. De wind door je haren. De geur van het zout. Het zand tussen je tenen. De kracht van de stroming in het water. Dat heerlijke zonnetje op je bol. Voor een prachtige strandervaring hoef je echt niet naar Bali te vliegen.

Beweging
Het strand en de zee zijn bij uitstek plekken om activiteiten te ondernemen. Op deze dag kun je surfles krijgen van onze gecertificeerde instructeurs, of ga je andere strandactiviteiten doen om het hoofd te legen en je teamleden beter te leren kennen.

Hoe ziet de dag er verder uit?

Ontvangst:
Met Clean Ocean Events gaan we naar het strand, bijvoorbeeld Wijk aan Zee. Voor ons dé surfspot van Nederland. Vanwege de mooie golven ook wel ‘Wijkiki’ genoemd, naar het beroemde surfstrand van Hawaii, Waikiki. Welk strand we ook aandoen, we beginnen met koffie en thee en wat lekkers. Want het blijft een teamuitje.

Strandcollege & Cleanup
Ontwikkeld door Jasper Rijpma, Leraar van het Jaar (2014), in samenwerking met Stichting KLEAN. Daarna ga je samen met je collega’s plastic verzamelen op het strand. De cleanup doen we in spelvorm, volgens de leukste werkvormen die we nog kennen van de middelbare school.

Water & Windsporten
Als er golven staan dan gaan we surfen. Ja, dat kan soms in Nederland. Als er wind staat dan stappen we in de kitebuggy of gaan we vliegeren. Geen wind en geen golven? Dan gaan we strandgolfen. Of een potje archery tag – dat is een combinatie tussen pijl en boog schieten en paintball. Genoeg te doen, voor elk weertype.

Biologisch eten:
Na een vol programma zul je wel trek hebben. Clean Ocean Events staat garant voor een heerlijke afsluiting van de dag. Samen eten op het strand. Biologisch en duurzaam. Een borrel met of zonder pubquiz op maat behoort tot de mogelijkheden.

Bezoek de website >>
Google Maps
Strand Schoonmaken Klimaat
Bewust worden van het Klimaat Gesprek
Iedereen in de Zee om op te ruimen
Gezellig naborrelen achteraf
Gezamenlijk het Strand Schoon houden
De Mooie Duinen

  Reviews van Team de zee in, plastic eruit!

  27 mei 2019

  Mooie manier om op een verantwoorde manier aan teambuilding te doen op het strand, echt een aanrader!

  Jasper Rijpma

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden