Virtual Reality - de ultieme sensatie.

Rotterdam
Satijnbloem 47
3068JP Rotterdam
Kriebels in je buik als je op de rand van een wolkenkrabber staat of door de lucht vlieg als superheld. In vijf minuten van Mars naar een van de VRachtbanen. Ontdek je magische krachten in een druïdetovenaars kamer. ontmantel een VR bom met je vrienden door puzzels op te lossen in de VR escape room.

Laat je verrassen door de adembenemende mogelijkheden van VR. Waan je letterlijk in andere realiteiten en speelt echt in de spellen. Samen met vrienden, familie of collega's volg je elkaar op grote schermen. Uiteraard met een hapje en een drankje. Een perfect groepsuitje.

VR4play is een van de eerste Virtual Reality centra in Nederland en biedt voor gamers en niet gamers virtuele spellen en belevingen aan die tot een ongekende sensatie leiden. Interessant voor iedereen.

Vr4play heeft negen VR-setups en in het totaal 16 verschillende VR spellen.
De game-cube regulair heeft een VR opstelling en is geschikt voor 1 tot 4 personen en de game-cube XL heeft twee VR opstellingen en is geschikt voor 1 tot 6 personen. In alle game-cubes wordt gewerkt met HDM total immersion VR brillen. Door het trackerssysteem kan er door de virtuele ruimtes heen gelopen worden. De controllers zorgen ervoor dat voorwerpen in Virtual Reality daadwerkelijk opgepakt en verplaatst kunnen worden. De game-cubes worden per uur verhuurt met de briefing en spelselectie erbij duurt de totale beleving 75 minuten.

VR4play biedt ook arrangementen aan waarbij het gamen kan worden gecombineerd met diner, lunch of een bierproeverij. Bedrijfsuitjes kinderfeestjes, vrijgezellenavonden of met familie of vrienden gezellig op stap, het kan allemaal.

Voor de zakelijke klant geven wij workshops over Virtual Reality en de mogelijkheden die het te bieden heeft voor het bedrijfsleven en/ of de publieke sector. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gerichte groepstrainingen en team begeleiding sessies te volgen. Kortom een breed pakket voor meerdere doelgroepen.
VR4play kan ook naar u toekomen. De VR4play on tour setup neemt al het moois mee naar uw bedrijfsfeest, huwelijksfeest, festival of evenement. Ook er geschikt voor productpresentatie, beurzen en salesmeetings. Geheid veel mensen bij uw kraam

Bezoek de website >>
Google Maps

    Reviews van Virtual Reality - de ultieme sensatie.

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.