Bouw een fiets voor Afrika!

Utrecht
Weg naar Rhijnauwen 13-15
3584AD Utrecht
Zet een top prestatie neer door samen met uw collega’s een fiets te bouwen die daadwerkelijk naar Afrika verzonden wordt door de samenwerking van Top-uitje met Tools to Work.

Vervoer is in Afrika een belangrijk hulpmiddel bij de economische zelfstandigheid van mensen. Daarom hebben wij gekozen voor het bouwen van een fiets. Niet zomaar een fiets, maar een fiets in elkaar gezet door u en eventueel voorzien van uw logo.


We verdelen de deelnemers in teams. Elk team krijgt een frame. Er zijn voor elke fiets verschillende onderdelen nodig om de fiets af te maken. Denk aan de wielen, het stuur, de remmen etc. Elk team kan de onderdelen met een challenge vrijspelen. Na het verzamelen van de onderdelen begint het bouwen van de fiets. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren monteur. Nadat de fiets in elkaar is gezet gaan de teams door naar het onderdeel “Pimp my ride”. Door verschillende raadsels kunnen er accessoires worden verdiend die jullie fiets helemaal af maakt. Tenslotte is er het laatste onderdeel de “Afrikaanse ronde”. Elk team rijdt de fiets, met gevulde jerrycan, langs een hinderniscircuit om de kwaliteit van de fiets te testen.


Uiteindelijk zijn er bij dit uitje alleen maar winnaars. Terecht een uitje met een goed gevoel.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Bouw een fiets voor Afrika!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden