Virtual Reality entertainment

Utrecht
Overste den Oudenlaan 9-B
3527KW Utrecht
Ervaar het beste wat virtual reality te bieden heeft. Maak een ritje in een VRollercoaster, sta op het randje van een virtuele wolkenkrabber, kom oog in oog te staan met een dinosaurus, schiet vuurballen uit je handen en ervaar nog veel meer onvergetelijke belevenissen.

Ook bieden we als enige in Nederland het prijswinnende VR Lasergamen aan! Je staat metershoog boven de afgrond en jouw tegenstander zit je op de hielen. Je verovert torens probeert je tegenstander af te schieten. Zoek dekking achter je eigen torens, buk, richt en schiet!

Voor de echte puzzelaars hebben wij de VR Escape Rooms en VR Escape Adventures. Een escape room zoals deze heb je nog nooit meegemaakt!

Virtual reality beleef je samen. Omstanders kijken mee door de ogen van de speler via een televisiescherm. Het bekijken van iemand die helemaal los gaat in VR zorgt altijd voor leuke momenten en mooie filmpjes!

Ook bedrijven kunnen bij The VR Room terecht voor tal van virtual reality activiteiten. Werk bijvoorbeeld samen om een virtuele bom te ontmantelen, ideaal als communicatietraining, zonder samenwerking ben je nergens. Of ga met elkaar de strijd aan met VR Lasergamen!

Onze professionele VR-experts stellen op basis van jouw wensen de tofste experience samen!

Bezoek de website >>
Google Maps

    Reviews van Virtual Reality entertainment