Strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn

Voorhout
Postbus 193
2210 AD Voorhout
Bedrijfsuitje strandzeskamp? Ga de strijd aan met uw collega's op het strand tijdens de strandzeskamp "Teambuilding aan de Vloedlijn". In teams van 6-10 personen strijd je op diverse onderdelen om de hoogste eer. Voorafgaand aan de zeskamp maken we de spieren warm tijdens een mini beachvolleybal toernooitje.
 

De strandzeskamp bestaat uit de volgende onderdelen (optioneel is het mogelijk onderdelen te wijzigen)
Beachvolleybal
Op het volleybalveld strijden twee teams van 6 personen tegen elkaar. De recreatieve regels gelden en als de speeltijd verstreken is wordt gekeken welk team de meeste punten heeft gescoord.
Wereldballenrace
Dit is een spel waarbij tactiek en strategie belangrijke onderdelen vormen. Het is de bedoeling dat één persoon op de grote bal van twee meter doorsnede gaat zitten. De andere mensen uit het team leggen een parcours af met de bal, waarbij de persoon die op de bal zit er niet af glijdt. Snelheid is vereist, maar ook oplettendheid, concentratie en goede samenwerking. Alleen daarmee kan de snelste tijd geboekt worden.
6 persoons loopski’s & Skippytrain
Met z’n zessen een parcours afleggen met 6 persoons loopski’s, fun verzekerd! De juiste strategie en teamwork is zeer belangrijk om een snelle tijd te kunnen scoren.
Vervolgens met z’n allen op de skippyslang. De skippybal kennen wij allemaal, maar de skippytrain is een nog onbekende attractie. Op de skippytrain stuiteren zes teamleden op een grote opgeblazen balk zo snel mogelijk heen en weer op een traject. Welk team weet tegelijkertijd te stuiteren om zodoende als eerste de finishlijn te behalen.
Disc Golf estafette
Disc golf is de frisbee variant van golf. Het doel van dit spel is om in estafettevorm zoveel mogelijk discs in de target te werpen, uiteraard vanaf verschillende afstanden.
Bounceball (knotshockey)
Een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Probeer het eens. Het spel heeft veel weg van hockey maar de bal is een stuk lichter en zachter. Bovendien zijn de sticks voorzien van een dikke laag schuimrubber. Met 2 doeltjes, 12 bouncesticks, 1 bal en 6 spelers per team speelt u een snel en enerverend spel.
Touwtrekken
Welk team is het sterkst? Daar gaat het om tijdens het traditionele touwtrekken. Het team dat ’t voor elkaar krijgt om als eerste het midden van het touw over de pion heen te trekken mag zichzelf de sterkste noemen, en dus de winnaar. Er wordt gespeeld om “the best of three”
Na de strandzeskamp is het tijd voor een borrel met de voetjes in het zand en wordt het winnende team bekendgemaakt. Ondertussen staat de BBQ aan en kunt u tijdens het eten nagenieten van een fantastisch teambuilding evenement.

Voorbeeldprogramma
13.30 uur   Ontvangst bij het paviljoen (optioneel met koffie/thee/gebak)
13.45 uur   Welkomstwoord door onze coördinator
14.00 uur   Beachvolleybal toernooi
15.00 uur   Pauzedrankje bij het paviljoen
15.30 uur   Strandzeskamp “Teambuilding aan de Vloedlijn”
17.00 uur   Aanvang borrel en bekendmaking winnende team
18.00 uur   Opening BBQ buffet
Locaties
Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden
Meer stranduitjes?
Voor een compleet overzicht van onze stranduitjes surft u naar www.noordwijk-events.nl of www.stranduitjesvoorgroepen.nl

Bezoek de website >>

  Reviews van Strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden