CrimeXperience

Wageningen
A. Faliseweg 8
6703 AS Wageningen
Misdaad is overal. We zijn op zoek naar een nieuwe held. De oplossing van het probleem? Bewijs dat jij en je collega’s/vrienden de beste crime fighters zijn ter wereld. De nieuwe Peter R. De nieuwe Sherlock. Vind de moordenaars, ontmasker de dieven, grijp de kidnappers. Kom en speel The Crime Game. Het meest misdadige uitje van Nederland.
De deelnemers gaan in teams van ca. 5 personen op pad om verschillende 'crimes' op te lossen. De teams krijgen verschillende misdaaddossiers op 'hun bureau', zoals:
De crime scene
Bert de Vos gevonden, vlakbij de Albert Heijn. Hij is om het leven gebracht. De crime scene is goed onderzocht. Of heeft de politie toch een aanwijzing gemist?

Vicky
Vicky (14) is verdwenen. Ze is vorige week ontvoerd in een smal steegje in het centrum van de stad. Misschien helpt een poster haar terug te vinden.
De achtervolging
Er is goud gestolen bij Amsterdam Gold. Volg de verdachte en ontdek wie het is en waar de buit verstopt is.
De getuigen
Henk de Vries is dood gevonden. Een duidelijk gevalletje van zelfmoord. Of toch niet? Er zijn vier getuigen.
Naast deze opdrachten, zijn er ook bonusopdrachten waarmee de deelnemers punten kunnen scoren. Met alle opdrachten zijn punten te verdienen. Het gehele programma duurt (incl. de uitleg) ongeveer 2,5 uur.
Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een mooie prijs. Voor de teams die iets minder overeenkomsten met Sherlock Holmes hadden, is er een leuk aandenken.

Inclusief:
- Begeleiding en instructie
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team
- Aandenken voor alle deelnemers
Locaties
We organiseren CrimeXperience in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.
Aantal personen
Van 8 tot 100 personen
Richtprijs
34,50 euro pp incl. BTW

Bezoek de website >>

  Reviews van CrimeXperience

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden