!!NIEUW!! - Time Crimes Escape Case

Amsterdam
Ferdinand Huyckstraat 28
1061 HW Amsterdam
Ontsproten uit de creatieve breinen van Logic Locks, makers van de hoogstgewaardeerde escape rooms van Amsterdam, is er nu een nieuwe meeslepende ervaring! De dappere zielen die dit avontuur aandurven krijgen de kans om een gigantische reiskoffer, die uit het niets verschenen lijkt te zijn, als eerste te onderzoeken... Naarmate de spelers zich dieper in het mysterie werken, wordt duidelijk dat de eigenaar van de koffer op zijn minst gezegd niet helemaal pluis is. Lukt het jullie team het geheim te ontrafelen en de toekomst te redden? 
 • Ontwikkeld door ervaren escape room designers in samenwerking met organisatiepsychologen
 • Hoge kwaliteit unieke props en thematische puzzels aansluitend op het meeslepende verhaallijn
 • Te spelen op een locatie naar keuze in heel Nederland gedurende 90 minuten
 • Te spelen met 10 tot 25 mensen per spel, meerdere spellen back to back zijn goedkoper.
 • Populair onder corporate klanten. Te boeken met aanvullende reflectie sessie over de performance van het team en de lessen dieeruit kunnen getrokken worden voor op de werkvloer.
 • Reeds geboekt door bekende bedrijven als Adidas, Hilton, KLM, Heineken, Elsevier, Nike, Philips, Red Bull, McKinsey, Stryker enz.


De complexiteit van de puzzels en de verhaallijn maken een goede samenwerking onmisbaar. Dit, samen met het gevoel van gemeenschappelijke triomf op het einde, maakt het een ideale teambuilding ervaring. Hier kan nog meer uitgehaald worden met een reflectie sessie na afloop zodat de geleerde lessen toegepast kunnen worden op de werkvloer. Daarbij kan de nadruk kan gelegd worden op verschillende aspecten van teamwork zoals Leiderschap & Groeps Dynamiek, Flow & Focus of Motivatie & Support.
 
De makers van deze ervaring wonnen de prijs voor de beste Escape Room van Nederland, op basis van beoordelingen op verschillende reviewplatforms. Daarnaast staan hun ervaringen al jaren te boek als de hoogstgewaardeerde van Amsterdam en Nederland.
 Aarzel voor meer informatie over dit spel niet om contact op te nemen met ons via onderstaand formulier.Bezoek de website >>

  Reviews van !!NIEUW!! - Time Crimes Escape Case

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden