Muziekquiz met leuke filmpjes

Harmelen
Oranjepark 34
3481 HJ Harmelen
De Andere Muziekquiz is een popquiz die bol staat van leuke covers, bijzondere muziekvideo's, creatieve vraagstellingen en een grote dosis humor.

De muziekquiz is niet alleen leuk voor de muziekspecialisten. De Andere Muziekquiz is juist heel toegankelijk en leuk voor iedereen, met name door de vele leuke filmpjes en de soms onverwachte keuzes in muziekstijlen en nummers…

Meer informatie op www.deanderequiz.nl!

Kan jij nog steeds raden wat de titel van een lied is als het in een compleet ander jasje is gegoten? Maak jij de zin af bij een van onze nostalgische Nederlandse meezingers? Kan jij aan de hand van pictogrammen bepalen welke Rockbands we zoeken? In totaal wordt er ander half uur gespeeld met groepjes van 4 of 5 personen. Het winnende team krijgt een beker en natuurlijk het meest belangrijke: Eeuwige roem!
Alle vragen komen op het scherm langs met daarbij vooral ook heel veel leuke filmpjes!

Een quiz inclusief diner bieden we graag aan in samenwerking met de evenementenlocaties waar wij mee samenwerken, maar het is natuurlijk ook mogelijk op een door u gekozen locatie De Andere Muziekquiz te spelen. Er komt dan een professionele presentator die alle benodigdheden mee neemt inclusief een beker voor het winnende team!

Prijs: € 15,00 per persoon (vanaf 350 euro per groep)
Prijs inclusief diner op aanvraag
Inclusief: presentator en beker voor het winnende team
Tijdsduur:
Ruim 90 minuten
Locatie:
Mogelijk in heel Nederland
Ook van deze aanbieder: De Andere Quiz (diverse onderwerpen mogelijk) en De Andere Sportquiz!

Bezoek de website >>

  Reviews van Muziekquiz met leuke filmpjes

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden