Sherlock Holmes

Schagen
Grotewallerweg 3-04
1742NM Schagen

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten deze oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

De stad is in rep en roer als de politie het verminkte, levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen... Jou dus!

Als een ware Sherlock Holmes combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock Holmes-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker die van elk bedrijfsuitje, jubileum en vrijgezellenfeest een avontuur maakt!


Voorbeeld dagindeling
14:30 Ontvangst en uitleg spel
15:00 Sherlock Holmes
16:30 Afsluiting met prijsuitreiking
17:00 Einde programmaInclusief:
• Professionele begeleiding
• Gebruik van onze tablets met Sherlock Holmes app
• Fles bubbels voor het winnende team
• Alle gemaakte foto’s na afloop digitaal verstuurd
Prijzen:
Alleen spel : € 29,50 p.p. incl. btw
Spel met koffie/thee & 1 drankje : € 34,50 p.p. incl. btw

Doe het zelf spel:
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Optioneel uit te breiden met lunch, diner en/of high tea

Mogelijke steden
Onze spellen zijn in heel Nederland te spelen op elke plek die je maar wenst.
Hieronder zie je een overzicht van veel gekozen steden. Zit jullie stad er niet bij? Niet getreurd, neem contact op met ons dan zullen wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.
Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Monnickendam, Naarden, Purmerend, Schagen, Texel, Volendam, Weesp, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer, Middelburg, Vlissingen, Maastricht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen, Deventer, Enschede, Zwolle.

Bezoek de website >>

    Reviews van Sherlock Holmes

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.