Escape the City

Schagen
Grotewallerweg 3-04 --04
1742NM Schagen
In jullie stad is Dr. Crypto gesignaleerd en heeft meerdere personen gegijzeld! Door de hele stad heen zijn ze opgelosten in hermetisch afgesloten kamers. Dr. Crypto wil losgeld voor elke gijzelaar. Van de stad krijgen jullie een bedrag om de gijzelaars vrij te kopen. Maar er is ook nog een andere oplossing, namelijk de cryptische aanwijngen oplossen en de gijzelaars zelf vrij krijgen.
Verspreid over de stad liggen er aanwijzingen die helpen om de gijzelaars te bevrijden. Alle kamers zijn afgesloten met een cijferslot. Ga opzoek en verzamel alle aanwijzingen om de code te ontcijferen. 
De kamers en aanwijzingen zijn door de hele stad verstopt. De kleur geeft aan welke aanwijzing bij welke kamer hoort. Elke cijfercode geeft aan hoeveel aanwijzingen er zijn. Kun je aanwijzingen niet vinden? Vraag dan om een hint, wel kost dit geld.
In 1,5 uur probeer je zoveel mogelijk kamers open te breken, zodat je zoveel mogelijk geld overhoudt. Bij het openen van een kluis moet je een foto maken als bewijs. Als de tijd voorbij is koop je de overgebleven gijzelaars vrij. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over?
Een race tegen de klok!

Voorbeeld Dagindeling
14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
15.00 – 16.30 Spel Escape the City
16.30 – 17.00 Einde spel, napraten onder het genot van een drankje

We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.


Inclusief
 • Professionele Begeleiding
 • Gebruik materialen
 • Foto's
 • Prijs winnende team
 • Optioneel: catering

NIEUW!
Doe het zelf arrangement | 15,- p.p.
Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts € 15,- p.p.

Mogelijke steden
Onze spellen zijn in heel Nederland te spelen op elke plek die je maar wenst.
Hieronder zie je een overzicht van veel gekozen steden. Zit jullie stad er niet bij? Niet getreurd, neem contact op met ons dan zullen wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.
Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Monnickendam, Naarden, Purmerend, Schagen, Texel, Volendam, Weesp, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer, Middelburg, Vlissingen, Maastricht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen, Deventer, Enschede, Zwolle. 

Bezoek de website >>

  Reviews van Escape the City

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden