Megavlieger bouwen als originele teambuilding

Harderwijk
Pluutmeen 11
3844 CZ Harderwijk
Megavlieger bouwenis niet zomaar een workshop maar dit is een workshop speciaal gericht op grote groepen. Hierbij staat het eindresultaat -een hele grote Megavlieger- centraal. Dit kan alleen maar bereikt worden als iedereen goed met elkaar communiceert en samenwerkt.Keywords bij het bouwen van een Megavlieger zijn dus:
CommunicerenSamenwerkenResultaatDe deelnemers gaan te werk in kleine groepjes van 4-5 personen. Per groep gaat men een kleinere vlieger (=module) maken aan de hand van een door ons geleverde bouwtekening. Als alle modules klaar zijn worden deze buiten allemaal aan elkaar vastgemaakt. Op die manier ontstaat er ter plekke een werkelijk enorme Megavlieger die daarna ook écht opgelaten moet worden. Het is werkelijk schitterend om te zien hoe deze gigantische bouwwerken uiteindelijk tegen ieders verwachting in tóch de lucht in gaan.Kijk op dát moment om je heen om te zien wat er met de groep gebeurd…..gewéldig!Deze workshop heeft een enorme “WOW-factor” en maakt ongelooflijk veel energie los bij de groep.Kijk ook gerust eens op onze website voor meer info www.takeoff.nl
 

Corporate Identity:Voor een stukje Corporate Identity kunt u uiteraard de vlieger uit laten voeren in de kleuren van uw bedrijfslogo. U kunt zelfs een enorm groot bedrijfslogo op de vlieger laten bevestigen om het tot grote hoogte te laten stijgen.
Details:
 • De workshop komt het beste tot zijn recht bij meer dan 35 deelnemers!
 • maximaal aantal deelnemers 500 (indien op tijd aangegeven zelfs nog meer!)
 • Tijdsduur: 3 uur inclusief het vliegeren zelf
 • Bel voor meer informatie met 0621546216
 • of klik voor meer informatie en foto’s over ons op onze website
Ook enthousiast?
Neem gerust contact met ons op voor informatie en bel 0621546216.

Ook hebben we nog een aantal andere TOP workshops zoals:
 • Reuzenvliegers bouwen
 • Vliegers bouwen
 • Vliegertrein bouwen
Als de nadruk wat meer op Teambuilding moet liggen vraag dan om meer informatie voor:Teambuilding workshop voor kleine groepen 
Teambuilding workshop voor grote groepenBij deze workshops gaat het team gezamenlijk aan de slag om een grote teamvlieger te bouwen. Hierbij moeten een aantal hindernissen overwonnen worden. Dit is teambuilding in een trainingssetting op een luchtige manier.

Kijk voor meer en uitgebreidere informatie op onze website www.takeoff.nl 

Al bijna 18 jaar grensverleggend in vliegers bouwen! 

Bezoek de website >>

  Reviews van Megavlieger bouwen als originele teambuilding

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden