The Pinball Experience (Flipperen)

Alkmaar
Hazenkoog 17-b
1822BS Alkmaar
Op een ruime lokatie in Alkmaar hebben we een dertigtal flipperkasten samengebracht waar we onze bezoekers verwelkomen voor een unieke ‘pinball experience’: herbeleef de gouden tijd dat de flipperkast nog op elke straathoek te vinden was.

Een bezoek aan ‘The Pinball Experience’ staat garant voor 2 uur speelplezier op flipperkasten met uiteenlopende thema’s. Een vast onderdeel is een spannende wedstrijd. Hierbij worden leden uit de groep door ons systeem willekeurig aan elkaar gekoppeld om op verschillende flipperkasten de strijd aan te gaan. Uiteraard is er tussendoor voldoende tijd om gezellig bij te praten, wat te drinken aan de bar en strategieën te bespreken.

Een experience ziet er als volgt uit:

- Korte introductie over (de regels van) de flipperkast
- Vrij spelen en kennismaken met de zilveren bal
- Wedstrijd
- Prijsuitreiking: wie van de groep is de Pinball Wizard?

SPEEL UITDAGENDE KASTEN MET ELKAAR

Pinball is zeer geschikt is om in gezelschap te spelen. De spelletjes zijn snel, spannend, afwisselend en uitdagend. Dit maakt het leuk om de kasten samen te ontdekken!

LEER DE ZILVEREN BAL TE BEHEERSEN

Leer de regels van iedere flipperkast kennen. En probeer je score te verbeteren. Ga voor een MULTIBALL en score de JACKPOT! Maar pas op voor de TILT!

BEWIJS DAT JE EEN ECHTE PINBALL WIZARD BENT

Genoeg geoefend? Speel dan een toernooi op verschillende flipperkasten tegen je vrienden/collega's. Wie mag zich na afloop de 'pinball wizard' noemen?

OVER 'THE PINBALL EXPERIENCE'

Het team achter de ‘Pinball Experience’ organiseert al zo’n 20 jaar besloten avonden en wedstrijden in haar game room in Alkmaar. Omdat we steeds vaker de vraag krijgen of dit ook als (bedrijfs)uitje of in privé groepsverband mogelijk is hebben we besloten dit mogelijk te maken.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van The Pinball Experience (Flipperen)

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden