Escape City

Amsterdam
Nes 75-87
1012KD Amsterdam
Hoe werkt Escape Room?
Samen met uw team gaat u de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen uit het gebied in het centrum van een stad waarbinnen u zich mag bewegen. Er is maar één straat, brug of steeg om te kunnen ontsnappen. Bovendien zijn er andere teams die ook zo snel mogelijk weg willen, dus haast, samenwerking, coördinatie en discipline zijn geboden.

Het spel duurt 2,5 uur en begint in een een vooraf vastgesteld gebied. Met de Escape City App wordt de Smartphone gelijk jullie bewaker. De eerste twee uur krijgt ieder team opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Samen gaan jullie op zoek naar opdrachten, clues, raadsels, codes en kennisvragen. Na twee uur ontvangen alle teams de laatste algemene aanwijzing. Met die aanwijzing en de eerder verzamelde clues en punten hebben alle teams nog een half uur om de uitgang van Escape Room Amsterdam te vinden. Merkt de Smartphone dat u tussendoor in de no-go-erea komt of tijdens het laatste half uur een verkeerde uitgang neemt, dan gaat dat ten koste van de duur verdiende punten. Uiteraard is het team dat het snelst Escape Room verlaat de winnaar en wacht er een mooie prijs.

Met Escape City test je onmiddellijk de vaardigheden, het samenwerkend vermogen en stressbestendigheid van ieder team. Ook leren de teamleden hun eigen rol te nemen, te overleggen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven. Eigenschappen die voor ieder team – van sportvereniging tot bedrijfsafdeling – van belang zijn. Bovendien is deze Escape spannend, leuk en leert u ook de stad kennen. Ons Escape spel is niet voor niets verkozen tot de beste Escape Game van 2017 voor grote groepen.

Wat bieden wij u tijdens een middag Escape Room?
Naast 3,5 uur ontspanning, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen bieden we u het volgende:

Professionele spelleid(st)er
Smartphone en Escape-App
Originele opdrachten, clues, enz.
Één consumptie per persoon
Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
Teambuilding en gezonde strijd.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Escape City

  2 juli 2019

  Leuk!

  Coen Z
  Coen Z

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden