Het Rijksmuseum Mysterie

Amsterdam
Nes 75-87
1012KD Amsterdam
Voordat u vol overgave de Gouden Eeuw in stapt, starten we het programma in de schaduw van het Rijksmuseum. Het verhaal begint hier. Onder genot van een kopje koffie nemen onze kunstzinnige entertainers u mee in de wereld van Rembrandt van Rijn en de Gouden Eeuw. Het levensverhaal van deze bijzondere man is voor velen bekende geschiedenis. Toch weet men lang niet alles. Vandaag is het aan u de taak om op zoek te gaan naar antwoorden op de vele vragen die liggen verborgen in het Museum.

Hoe wordt deze kunstzinnige game gespeeld?

In groepen van vijf personen stapt u het Rijksmuseum binnen. Uitgerust met niks meer dan een tablet met speciale Rijksmuseum App gaat u op pad. Aan u de taak om de geheimen achter de schilderijen te ontrafelen. Zo zit er in de game gezichtsherkenning technologie. Als u het juiste stilleven in beeld krijgt met de tablet, bent u in staat om de schilderijen tot leven te wekken. Er zit een verhaal achter die wordt verteld in de tablet. De antwoorden liggen niet voor het oprapen. Verbanden moeten worden gelegd, cryptische aanwijzingen moeten worden vertaald. Het vernuft op het niveau van de Da Vinci Code en het Bernini Mysterie is nodig om tot de eindoplossing te komen… Heeft uw team de kunstzinnige kwaliteiten in huis om het hele verhaal in kaart te brengen?

Wat is inclusief bij het Rijksmuseum Mysterie:

Unieke teambuilding dat zeer geschikt is voor grotere groepen
Originele opdrachten, clues en cryptische raadsels
Leuke weetjes en verhalen over de belangrijkste kunstwerken van het Rijksmuseum
Eén consumptie per persoon
1 tablet per team met speciaal ontwikkelde Rijksmuseum app• Prijsuitreiking met kunstzinnige prijs voor het winnende team
Het meest originele Rijksmuseum bezoek dat u ooit heeft meegemaakt

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Het Rijksmuseum Mysterie

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden