Break-In Room

Wijster
Op het rustige platteland van Drenthe staat een mysterieuze hut. Alleen te bereiken via een zandpad en verscholen in de bossen. Wat is dit voor plek? De luiken zijn nog dicht, maar door een kier kun je alvast naar binnen gluren. Op de bar zie je drankjes en hapjes staan en in de hoek staat een muziekinstallatie klaar om er een spetterend feest van te maken. Er is echter een klein probleempje… de deur zit op slot!


Escaperoomspecialisten zijn gewend om ergens uit te breken. Bij ons kun je het vervolg hierop doen: de Break-In Room. De Break-In Room is eigenlijk een omgekeerde escaperoom. Het is nu niet de bedoeling om uit te breken, maar om in te breken!

De spelleider deelt jullie in verschillende inbrekersgildes van 5 tot 7 personen in. Dan start de tijd en is het spel begonnen. De klok loopt af van 90 naar 0 minuten. Lukt het jouw groep om binnen die tijd alle aanwijzingen te vinden? Als je de omgeving hebt uitgekamd, kun je dan de puzzels oplossen? Lukt het je om de Jachthut binnen te komen, dan lachen de biertjes je toe.

Uitje uitbreiden?
Ook als je op zoek bent naar een uitje van een hele dag kunnen wij er een mooi programma van maken. Geef je wensen aan ons door of bel of mail voor de mogelijkheden.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Koop je tickets via Uitjes.nl

  Reviews van Break-In Room

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden