Retro Snorscooter Tochten

Nederweert
Hoek 4-B
6031PW Nederweert
Rechtstreeks vanuit het buitengebied van Nederweert huur je een Retro Snorscooter. De nostalgische snorscooter (Italian design) is een heerlijk vervoersmiddel om de Peel of de Kempen Broek te verkennen. Het is een zeer bijzondere belevenis.

Je beleeft de omgeving intens. Je voelt de wind door de haren en het zonnetje op je bol. Rijden op een klassieke Snorscooter is pure nostalgie. Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker.

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend.De bestuurders krijgen een korte uitleg over de werking van de Retro Snorscooter. Je huurt de Snorscooters altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. Voor het ochtend en middagblok hebben we verschillende routes beschikbaar van ongeveer 30 km. De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg te stoppen bij een bezienswaardigheid, theetuin of andere horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan.

De Retro Snorscooter tour nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak, een gevulde Picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

We hebben verschillende typen Retro Snorscooters. Een klassieke Italiaanse snorscooter is een stevige scooter van ruim 100kg. Wilt u een minder zware snorscooter dan hebben wij ook een smaller en lichter type snorscooter, waar u de tocht mee kunt maken. Geef eventueel bij de reservering aan naar welk type Snorscooter uw voorkeur uit gaat. Uiteraard kunt u dit ook middels het contactformulier op de website aangeven.

Bij Hoeve SamSam is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue of een pizza arrangement. Op ons rustige achterterras of op de binnenplaats is het heerlijk toeven.

* Let op: Bestuurders dienen minimaal 21 jaar te zijn, en in het bezit te zijn van een bromfiets- of autorijbewijs. Zie de huurvoorwaarden op de website.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Retro Snorscooter Tochten

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden