ZERO55

Enschede
Colosseum 84
7521PT Enschede
Ons indoor activiteitencentrum is de ideale locatie voor groepsarrangementen, familiedagen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. ZERO55 is gelegen op het Go Planet Parc in Enschede, dichtbij het FC Twente Stadion met volop gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.zero55.nl

E-karten
Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland.

Lasertag
Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en meer tactische versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie.

Space Exit
Daarnaast heeft ZERO55 ook nog Space Exit; 4 verschillende, futuristische, exit rooms met elk een andere opdracht en thema. Zo is er de Climbing Wall, The Armoury, Laboratory en Lasermaze. Elke room zit boordevol uitdagende opdrachten waardoor echt iedereen actief bezig is!

VR Racing room
In deze kamer kunnen 2 tot 8 personen tegen elkaar racen in een virtual reality wereld, uniek in Nederland! De kuipstoel, racestuur, pedalen en VR bril maken alles super realistisch en het gevoel dat je hebt als je over het circuit scheurt met 300 kilometer per uur is erg indrukwekkend. Racen in een virtual reality wereld bestaat al langer, maar in een multiplayer modus waarbij alle deelnemers fysiek in een kamer aanwezig zijn is uniek in Nederland. VR Racing kan vanaf 12 jaar gespeeld worden en een spel duurt 15 minuten.


Bezoek de website >>
Google Maps

    Reviews van ZERO55

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.