Watergeuzen Regatta

Haarlem
Jan Tademaweg 49
2031CT Haarlem
Na een heuse rally worden de oude legervoertuigen ingewisseld voor zeilboten en start de regatta op het “Alkmaardermeer” en het “Uitgeestermeer”. Welk team heeft de beste tactiek? Teamwork is bij dit evenement een absolute must.

De rally:
Na een introductie onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. Onder begeleiding van een teamcaptain en instructeur gaan de teams van start. De opdrachten en instructies voeren de teams langs diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" richting het prachtig waterrijke gebied: het “Alkmaardermeer” en het “Uitgeestermeer”.

Regatta:
Aangekomen bij de meren start de zeilrace. In deze titanenstrijd neemt u het op tegen de overige leden uit uw gezelschap, die de andere boten bemannen. Wilt u liever niet in een zeilboot stappen? Dan kunt u aan boord van de startboot, welke een uitstekend overzicht biedt op de wedstrijd, en daarnaast gelegenheid geeft voor het maken van goede foto’s.

Finish:
Welk team heeft de beste tactiek en kan de meeste trucs uit de kast halen? Na de finish keert u terug naar de thuishaven.

Bezoek de website >>
Google Maps

    Reviews van Watergeuzen Regatta

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.