Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 932 uitjes gevonden
Alkmaar
Zeven bowlingbanen, zes originele kegelbanen en twee biljarttafels. Victorie Plaza Bowlen & Kegelen heeft voor ieder wat wils! Een gezellige bar, een stijlvol restaurant en een zithoek met openhaard zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt.
Amsterdam
Year 2029. Humanity is losing the battle against the machines. Resistance fighters discovered a secret military bunker. It has been out of service since Judgment Day over 10 years ago.
Zoetermeer
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Amsterdam
Ontdek de Amsterdamse hofjes met een bevlogen gids.
Utrecht
Weet jouw boevenbende de locatie van De Buit te vinden?
Utrecht
The VR Room is het eerste virtuele pretpark van Nederland!
Nederland
Boek nu een creatief, uitdagend en erg leuke workshop graffiti. Leuks als invulling voor elke gelegenheid.
Zyfflich
Heerlijk buiten zijn met je vrienden/familie/collega`s. Samen puzzels oplossen om de schapen te bevrijden! Daarna een lunch en dan samen een workshop schapen drijven. Kortom een heerlijk dagje buiten!
Van 13-09-2019 t/m 02-11-2019
Het Bajes Experiment
Amsterdam
Lukt het om de nachtmerrie tot een einde te brengen?
Amsterdam
Learn about the Amsterdam coffeeshop culture with its open-minded, progressive people and learn about the history of coffeeshops. By bike, foot or boat.