Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 504 uitjes gevonden
Laren Gld
Wij hebben een Nederlandse fietsfabrikant gevraagd om speciaal voor Unieke Uitjes een tandem cruiser te ontwerpen naar Amerikaans model. Wij hebben 26 tandemcruisers en drie éénpersoonsfietsen (totaal 55 personen) tot onze beschikking.
Valburg
Ben jij op zoek naar een 4x4 kick, ben in je het bezit van een 4x4 of wil je er een aanschaffen? Ben je benieuwd waar een 4x4/ Land Rover Defender toe in staat is?
Maarheeze
Mifasolex heeft een professionele escape-room gebouwd met als thema eind jaren 60 met een link naar de solex en daf33 die het straatbeeld destijds bepaalden.
Utrecht
Uniek binnen Oudaen is de bierbrouwerij; de enige in Utrecht centrum! Wij brouwen zo'n 80.000 liter per jaar. Wij verzorgen 4 verschillende rondleidingen voor groepen vanaf 10 personen.
Kootwijkerbroek
Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Bij ons bent u aan het juiste adres voor unieke ballonvaarten waarbij we u een prachtig uitzicht over het Nederlandse landschap bieden.
Tilburg
De kleurrijke crazy dots workshop in Tilburg of Breda is creatief en rustgevend. Je gaat tijdens de workshop aan de slag met speciale porselein verf en andere materialen om een basis servies op te fleuren met de crazy dots techniek.
Amsterdam
Speel zelf Lasertag in de grootste Arena, 900m2, van Amsterdam. Lasertag Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven.
Leiden
Heerlijk eten en opeens belanden in een tafereel van Jan Steen? Dat gebeurt er wanneer u het theaterdiner 'Het huishouden van Jan Steen' gaat beleven.
Spaarndam
In Spaarnwoude, onder de rook van Amsterdam, ligt de enige 27 Gholes FOOTgolfbaan met hindernissen van Nederland. FOOTgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt FOOTgolf ook wel VOETgolf genoemd, gewoon lekker met je voeten en probeer de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de Ghole te krijgen.
Wolphaartsdijk
Op zeilschool De Viking kan iedereen leren zeilen! Wij nemen je mee en gaan samen het avontuur aan. Onze lessen zitten vol FUN. Daardoor voel jij je snel thuis op het water! Voor zowel kinderen als volwassenen, gevorderd of beginner bieden wij verschillende mogelijkheden aan.