Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 527 uitjes gevonden
Amsterdam
Gedurende deze Roast Workshop leren jullie van een echte Stand Up Comedian hoe jullie je collega, vriend of vriendin, familielid of teamgenoot op hilarische wijze in ''het zonnetje'' kunnen zetten.
Rucphen
IJskarten: dat klinkt niet alleen cool, dat is het ook! Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van indoor karten of heb je het zelfs al een keer gedaan. Bij karten op ijs draait het niet om de snelste zijn, maar om je behendigheid.
Utrecht
Met dit digitale spel op zoek naar een beetje uitdaging op je vrijgezellenfeest (en heb je stalen zenuwen)? Red je eigen bruiloft van de ondergang! Multitasken voor gevorderden in deze hilarische game voor bachelorettes.
Den Bosch
Bubble voetbal is de nieuwste trend van Nederland op het gebied van groepsactiviteiten.Het is lachen, gieren en brullen. Op het moment dat de scheidsrechter fluit voor het startsein, begint de Bubble voetbal voetbal wedstrijd.
Eindhoven
U en uw collega's bouwen in teamverband een stoere buggy met behulp van fraaie constructiematerialen. Er is één groot probleem... Wie heeft de bouwtekeningen?
Rotterdam en omgeving
Tijdens een leuke longboard workshop leer je niet alleen maar de basis van het longboarden maar ook al gelijk trucs en is er ruimte voor een tochtje in een mooi gebied bij jullie in de buurt.
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
Elahuizen
Ervaar het zeilen op een echt wedstrijdskûtsje! Wij werken met gastvrije bemanning die een feestje van uw familiedag of vriendenuitje maken!
Maarheeze
Mifasolex heeft een professionele escape-room gebouwd met als thema eind jaren 60 met een link naar de solex en daf33 die het straatbeeld destijds bepaalden.
Eindhoven
Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest aan het regelen bent, het uitje de Toerist mag je zeker niet missen. Waarom je leest het hier!