Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 503 uitjes gevonden
Boekend
Bij de Bekkerie kunt u terecht voor een lekkere kop koffie, speciale warme chocomel, een heerlijk ontbijtje... het lenen van een goed boek of het deelnemen aan activiteiten. En uiteraard is er ook brood en banket te koop.
den haag
Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Uit het water omhoog schieten, salto's en snelheid maken. Boek nu een flyboard les.
Haarlem, Wijk aan Zee
Blokarten is de meest spectaculaire en populaire strandsport van dit moment. Wij bieden naast blokarten nog vele andere originele en milieuvriendelijke activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje.
Utrecht
Nog nooit eerder is er een virtuele game ontwikkeld, waarbij mensen niet alleen communiceren in een virtuele wereld, maar ook teambuilding games uitvoeren. Betreedt een nieuwe wereld samen met je vrienden en collega’s en speel uitdagende teamopdrachten in virtual reality, waarin de zintuigen zicht en gehoor worden misleid en de lachsalvo’s de enige werkelijkheid zijn.
Den Bosch
Wil jij spanning, avontuur en sensatie beleven samen met je kinderen, vrienden, collega's of familie? Dan zijn onze VR rooms de perfecte VR experience voor jullie! Stap in de toekomst en ontdek virtual reality op zijn best.
Rotterdam
Fietsen door Rotterdam. Een sportieve en verrassende manier om de stad leren kennen. Wij bieden naast particulier fietsverhuur ook georganiseerde tours en arrangementen. Een dagje uit met de collega´s, vrienden of familie.
Rotterdam
Een jonge tienerhuid is erg kwetsbaar. Hoe jonger je begint met het verantwoord aanbrengen van make-up, hoe mooier je huid zal blijven.
Amsterdam
Speel de officiële "Wie is de Mol?" citygame nu zelf! Een strijd in teams en per individu tegen en met elkaar. Niemand lijkt te vertrouwen, ook in uw WIDM game niet!
Goes
Stadswandeling in de binnenstad van Goes, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Utrecht
Maak een prachtige tour op een locatie naar keuze in heel Nederland of België met drie verschillende elektrische voertuigen: de Segway, scooter en de hippe Trikke! Een uniek uitje dat je nergens anders vindt!