Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 517 uitjes gevonden
Nijmegen
Een uitdagend handboog spel. Spannender dan paintball, maar dan zonder blauwe plekken. Dat is Archery Tag. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten.
Zutphen
Energiewandelen in Zutphen Van de vele stadswandelingen die er in Zutphen zijn, is ‘ervaar je stad’ er eentje die je nooit meer vergeet. Het is een afwisselende ervaringsgerichte wandeltocht door het centrum van Zutphen.
Rotterdam
Escape VR BOMBbattle: Een speler in virtual reality ziet de tikkende tijdbom. De andere spellers hebben de cryptische handleiding, maar zien de bom niet.
Zoelen
Onderhandelen, samenwerken en interactie! Verdien houtkaarten bij de Rope Jungle, verzamel erts bij de Thunderball, steen met de Klimwand en bouw daarmee straten en steden op het spelbord!
Zwolle
Unieke reis (max 40 deelnemers) Te land, ter zee en in de lucht We hebben weer tickets voor de echte liefhebber, 2 dagen met luxe touringcar op bezoek bij de mooiste fabrieken van Europa namelijk:
Bergschenhoek
De Trabant Rally is hét uitje om je rijkunsten op de proef te stellen! Ontdek het Rottemerengebied en stap in een nostalgische Trabant.
Zierikzee
De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van sagen, legenden en eeuwenoude stadsverhalen.
Nijmegen
Waar is dat feestje?.. hier is dat feestje! Houd jij ook zo van de gezelligheid in kroegen? Je zult diverse kroegen ontdekken en hilarische spellen spelen!
Harich
U bent welkom bij Familie Wunderink en medewerkers. Een dynamisch klein, maar krachtig "no nonsens" bedrijf wat voor u het adres is voor een gezellige dag of dagdeel. Solex rijden of DAF 33 toertochten in Zuid-West Friesland
Nunspeet
Your VR World is de eerste die gebruik maakt van een Virtuix-Omni™ voor de meest complete en meeslepende VR beleving. Loop, ren en schiet met 360-graden bewegingsvrijheid. Exclusief bij YourVRWorld!