Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 526 uitjes gevonden
Schagen
Leuke bierproeverijen om mensen kennis te laten maken met speciaalbier uit binnen- en buitenland. De bierproeverij kan op elke gewenste locatie georganiseerd worden.
Den Bosch
Een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Den Bosch. Een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Onderweg vertelt hij u de mooiste verhalen uit het rijke verleden van de stad.
Zoelen
LOS JIJ HET MYSTERIE OP? Verraad, intriges, afpersingen en moord… het eens zo vriendelijke Zoelen is plotseling veranderd in een crimescene uit CSI! En je raadt het al: jij bent de detective die deze mysterieuze zaak op moet lossen… Gelukkig is er heel wat bewijsmateriaal terug te vinden. Doorzoek de ondergrondse, zet de achtervolging in en ontdek wat er zich hier heeft afgespeeld. Een typisch programma voor avonturiers die wel van een raadseltje houden…
Arnhem
EN GARDE. Deze (inter)actieve workshop wordt gegeven door een voormalig bondscoach of oud international. U krijgt uitleg over de schermsport en gaat dan zelf aan de slag.
Nijmegen
Gezelligheid en teamwork staan centraal in deze vermakelijke quiz. Wie blijkt ‘de slimste mens’ in uw groep en wie voert het beste de doe-opdrachten uit? En wie durft?! Een quiz met vragenrondes en doe-opdrachten maken de perfecte combinatie tussen intelligentie en behendigheid. Echter is er ook een beetje lef nodig bij het spelen van deze quiz!
Gouda
Ga in deze workshop aan de slag met het maken van een eigen totempaal. Een totem heeft een symbolische waarde. Het is een dier, voorwerp of wezen dat een persoonlijke betekenis heeft voor iemand. De talenten in het team verworden tot een tastbaar kunstwerk.
Ouddorp
Hier draait het allemaal om je uit te leven op het strand en op het water. Waar ben je naar op zoek? Beware Beach heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het strand te laten beleven.
Breukelen
Bij Galerie Lucie kun je kiezen uit 20 creatieve workshops. Zo kun je o.a. een Ibiza tas pimpen, servies schilderen in Oilily stijl en kerstkransen maken.
Amsterdam
De leukste Borrelboot van Amsterdam: Boek dan de enige echte borrelboot van Amsterdam. 1½ of 2 uur varen door de grachten, genieten van onbeperkt wijn, bier en fris.
Tilburg
De spannende game Escape The Bomb in Tilburg, Breda of een andere gewenste locatie, is een origineel spel waarbij het hebben van stalen zenuwen een pré is!