Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 527 uitjes gevonden
Haarlem
In limousines, voorzien van champagne, worden de teams bij een onbekende locatie in de stad gedropt. Welk team vindt als eerste de geheime locatie?
Hilversum
‘Vliegen? Dit heb ik altijd al eens willen doen!’ Hoe fantastisch zou het zijn als jullie met de hele groep gingen vliegen als bedrijfsuitje? Iedereen krijgt de kans om te vliegen! Je geeft je collega's de dag van hun leven.
Oudeschild
Met meer dan 135 kilometer fietspad is het heerlijk om te fietsen op Texel. Aangekomen op het eiland staan de fietsen al klaar en na een korte instructie gaan jullie op stap naar de lunchlocatie gevestigd in de haven van Oudeschild.
Gouda
Ga in deze workshop aan de slag met het maken van een eigen totempaal. Een totem heeft een symbolische waarde. Het is een dier, voorwerp of wezen dat een persoonlijke betekenis heeft voor iemand. De talenten in het team verworden tot een tastbaar kunstwerk.
Kamperland
Een escape room wordt ook wel eens een escape game of exit game genoemd. In dit interactieve spel wordt je met een groep mensen opgesloten in een keuken.
50 steden
Kies zelf uit een van de 50 steden en ga op pad om de politie te helpen bij de grote zoektocht naar de moordenaar. Ervaar de vrijheid van instructies op afstand (via WhatsApp) en ontdek een stad op een unieke manier.
Spaarndam
In Spaarnwoude, onder de rook van Amsterdam, ligt de enige 27 Gholes FOOTgolfbaan met hindernissen van Nederland. FOOTgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt FOOTgolf ook wel VOETgolf genoemd, gewoon lekker met je voeten en probeer de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de Ghole te krijgen.
meijel
Maak een verkenningstocht met een legerjeep door de Peel. Een echt mannenuitje, waarbij je zelf het stuur in handen hebt.
Utrecht
De uitgelezen kans om kennis te maken met het werken van tuigleer. je leert stroken snijden, werken met decoratie-stempels,verven en sluitingen aanzetten.
Den Bosch
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.