Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 504 uitjes gevonden
Uden
Levend Cluedo. Maak foto`s, puzzel, lees en kom steeds dichterbij het ware verhaal van Cluedo. Wie heeft Mr Zwart vermoord?
De Meern
Het ultieme uitje voor vrienden, collega’s en familie. Kom langs en ontsnap! capaciteit: 2-20 personen. Beleef bij Escape This Room de meest unieke escape ervaring voor grote groepen.
Eindhoven
Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest aan het regelen bent, het uitje de Toerist mag je zeker niet missen. Waarom je leest het hier!
Eindhoven
De Eco Awareness Challenge is een duurzame team game, waarin uw team een kettingreactie teweeg gaat brengen die wordt gevoed door wind- en zonne-energie! Elk afzonderlijk onderdeel in de actie- reactie finale dient door het team te worden verdiend.
Van 01-01-2017 tot 01-01-2020
Fort Recycle Challenge
Hoek van Holland
Ontwerp, bouw en race met je zelfgemaakte racewagen. De ultieme recycle challenge Ontwerp, bouw en rijd je gerecyclede race-kar over de finish op een hergebruikt fort.
Helmond
Escape rooms Roba Festa is een evenementenlocatie in Helmond met 3 escaperooms. De escaperooms zijn ieder met een eigen thema. Puzzels, opdrachten en verborgen hints dagen uit om binnen de 60 minuten de missie te voltooien
Zoelen
Het top vrijgezellenfeestje van dit moment. 50 tinten gras, gebaseerd op de film 50 tinten grijs! Dit uitje is spannend, hilarisch en sexy! Verzamel tinten door het ondernemen van korte activiteiten. 4 uur fun!
Ruinen
Afhankelijk van de samenstelling van de groep gaan we een aantrekkelijk mannelijk of vrouwelijk naaktmodel tekenen. De duur van de workshop is 2 uur en voor deelname hoef je niet eerder te hebben getekend.
Oude Tonge
Wie is de beste piloot? Wilt u echt eens een unieke ervaring met uw team of familie? Kom dan drone racen in onze unieke indoor racebaan.
Rotterdam
Een jonge tienerhuid is erg kwetsbaar. Hoe jonger je begint met het verantwoord aanbrengen van make-up, hoe mooier je huid zal blijven.