Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 661 uitjes gevonden
Rotterdam
De Berenboot is het varende buffet restaurant van de bekende Beren Restaurants in Rotterdam en omgeving. De boot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven.
Amsterdam, Den Bosch, Breda, Den Haag...
Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom. Paaldansen is nog steeds heel erg populair en een super goede workout.
Den Bosch
Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang.
Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort
Bij het Escape Diner worden uitdagende puzzels en cryptische aanwijzingen om te ‘ontsnappen’ overgoten met een heerlijk quiz-sausje.
Biddinghuizen
Ideaal als teambuildingsactiviteit! Het Obstacle Run parcours van Flevonice heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water-, modder- en indrukwekkende klimobstakels!
Utrecht
Heb jij zin in een spannend, culinair en origineel avondje uit, dan is ons moorddiner in Utrecht geschikt voor jou! Je kiest voor een 3-gangen diner of een uitgebreid buffet en wij begeleiden dit gave spel.
Utrecht
The VR Room is het eerste virtuele pretpark van Nederland! Met behulp van de laatste technologie beleef jij in The VR Room een onvergetelijke ervaring.
Haarlem
In limousines, voorzien van champagne, worden de teams bij een onbekende locatie in de stad gedropt. Welk team vindt als eerste de geheime locatie?
Goes
Stadswandeling in de binnenstad van Goes, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Wageningen
Lasergamen 2.0 Schakel de vijand uit in de verlaten droogkamers van de voormalige steenfabriek. Beleef de strijd en waan jezelf in een surrealistische omgeving.