Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 503 uitjes gevonden
Van 01-03-2018 tot 01-10-2018
Extreme Watersport
Leidschendam
FLYBOARDEN - FLYBOARDTICKETS- CADEAUBONNEN - FLYBOARD _ HOVERBOARD JETPACK - FLYRIDE - SUPPEN- TICKETS
Rotterdam
origineel sensationeel. Een uitje om nooit te vergeten Oog in oog met een T-rex, Alien of een Walvis. Drones en Zombies schieten. Boksen, boogschieten of laserzwaard vechten. Balanceren op de rand van een wolkenkrabber. De achtbaan of toch de slingershot in.
Laren Gld
Ga eens lekker toeren met een Solex in de Achterhoek, Twente of rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen.
Venlo
Er is een moord gepleegd in Venlo maar de politie tast in het duister. Jullie hulp is hard nodig bij Flikken Venlo! Lukt het jullie om de politie te helpen en de waarheid te achterhalen?
meijel
Maak een verkenningstocht met een legerjeep door de Peel. Een echt mannenuitje, waarbij je zelf het stuur in handen hebt.
Huizen
Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, maar wil je dit ook graag op een maatschappelijk verantwoordelijke manier ondernemen? Boek dan nu ons MVO bedrijfsuitje! We kunnen dit uiteraard erg spectaculair maken!
Haarlem
Een spannende rally in authentieke legervoertuigen met diverse opdrachten die onderweg uitgevoerd moeten worden. Einddoel: een witte, spectaculaire afdaling!
Zutphen
Energiewandelen in Zutphen Van de vele stadswandelingen die er in Zutphen zijn, is ‘ervaar je stad’ er eentje die je nooit meer vergeet. Het is een afwisselende ervaringsgerichte wandeltocht door het centrum van Zutphen.
Amsterdam
Vergaderen en sporten. Voor, tijdens of na het vergaderen even lekker ontspannen met een sport workshop naar keuze.
Amsterdam
Drumworkshops waar de vonken vanaf spatten, waar plezier en uitdaging centraal staan. Perfect in combinatie met een borrel, een diner of een andere activiteit. Vanaf 20-2000 personen.