Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 543 uitjes gevonden
Nieuwegein
All you can eat en drink. Drie uur lang onbeperkt drinken, pannenkoeken eten en 2 1/2 uur varen. De boot heeft u voor uw eigen gezelschap ter beschikking.
Oude Tonge
Wie is de beste piloot? Wilt u echt eens een unieke ervaring met uw team of familie? Kom dan drone racen in onze unieke indoor racebaan.
Den Bosch
Gezellig op pad in Den Bosch! Leer de delicatesse van Den Bosch op een leuke manier kennen. Heb jij ook al zo'n zin in zo'n heerlijke Bossche Bol?
Rotterdam
Ervaar Rotterdam als nooit tevoren onder leiding van Rotterdamse artiesten. Een stadstour met luxe bus door Rotterdam voor openbare en besloten (maatwerk) groepsuitjes, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes.
Enkhuizen
Stadswandeling in de binnenstad van Enkhuizen, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Tilburg
Het moorddiner in Tilburg is het dinerspel voor echte speurneuzen die gek zijn op spanning! Tijdens dit originele en 100% Tilburgs uitje gaan jullie de politie helpen bij het oplossen van een moord.
Tilburg
Workshop schermen is een verrassend leuke workshop die aangeboden wordt in heel Nederland en het buitenland. Zeer geschikt als bedrijfsuitje in het kader van teambuilding. Maar ook enorm leuk om te doen met je eigen vrienden. Het is uitdagend en super leuk om te doen. Geschikt voor iedereen!
Eindhoven
Speel Mens erger je niet in Eindhoven met het centrum als decor. Het meest gespeelde gezelschapsspel ter wereld. En in Eindhoven spelen we het levensgroot! Een leuk uitje voor jong en oud.
Kamperland
Een escape room wordt ook wel eens een escape game of exit game genoemd. In dit interactieve spel wordt je met een groep mensen opgesloten in een keuken.
Goes
Stadswandeling in de binnenstad van Goes, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.