Legertruck dropping

Uddel
SOS Events
Garderenseweg 134-
3888LD Uddel

Een stoer uitje voor alle collega's!

Stap met uw collega's achterin de legertruck van Luitenant Pluis. U heeft geen idee waar u zich bevindt. Plotseling stopt de truck midden in het Veluwse bos en bent u met uw collega's overgeleverd aan het GPS.

TEAMBUILDING NODIG MET JE TEAM?
Dan is dit het ultieme uitje! Midden in de natuur staat sergeant Pluis met zijn legertruck jullie al op te wachten. 'Instappen manschappen, we vertrekken!' is zijn order. De rit in de legertruck, denderend over de zandwegen van de Veluwe, wordt abrupt tot een einde gebracht en de opdracht is duidelijk: ga op pad en zoek je kamp.

PLUNJEBAAL
Ieder team krijgt een plunjebaal met proviand mee en verschillende attributen die nodig zijn om het einddoel te behalen. Met behulp van de interactieve teamgame op de iPad die je van ons meekrijgt volgen er onderweg teamopdrachten. Deze bestaan uit doe-, foto-, video- en puzzelopdrachten. Zeer afwisselend en hilarisch! Je krijgt strafpunten wanneer je niet binnen een bepaalde tijd je missie afrondt. Begeef je dan ook niet in een 'firezone', want hiermee verspil je veel punten. Speel het spel tactisch en door slim teamwork zul je je kamp vinden en de bom op tijd ontmantelen.

DE DIENSTFIETS
Onderweg kom je met de interactieve teamgame de dienstfiets tegen. Met het oplossen van je volgende missie kraak je de code van het cijferslot, waardoor je met je team op pad kunt per dienstfiets. Onderweg je proviand oppeuzelen en naderhand rondom de BBQ en het knisperende kampvuur sterke verhalen vertellen.

Bezoek de website >>

Leger dropping

    Reviews van Legertruck dropping

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.