Scooter verhuur

Arcen
Scooter Verhuur Arcen
Kerkstraat 6
5944AM Arcen

Op een unieke wijze kennis maken met het prachtige landschap dat Limburg te bieden heeft. Dat kan met een van onze elektrische scooters van Scooter Verhuur Arcen! Met deze milieuvriendelijke stoere scooter, ook wel E – Chopper of Scrooser genoemd, ontdekt u de mooiste plekjes van Arcen en omstreken. Een erg bijzonder, mooi en tevens ontspannen dagje uit voor ieder publiek.

Arcen, ook wel de toeristische parel van de Maasduinen genoemd is een dorp dat ligt aan de Maas en dichtbij de grens van Duitsland. Arcen, uiteraard ook bekend van zijn Hertog Jan Brouwerij, Graanbranderij de IJsvogel en de Kasteeltuinen heeft tal van bezienswaardigheden voor een interessante stop onderweg.

Wij hebben ook een verhuurlocatie in Venlo. U kunt vanuit deze locatie starten of eindigen of een pauze nemen. De route tussen Arcen en Venlo is erg uniek omdat U langs de Maas rijdt, en geniet van dit prachtige stukje natuur. U rijdt door de dorpen Lomm en Velden en komt erg bijzondere plekjes tegen op deze route. U kunt ook met het veerpont de Maas oversteken en komt dan door het prachtige dorp Grubbenvorst. Het rijden van een andere route is uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u door de omliggende dorpen zoals Well, Wellerlooi, of met het veerpont Broekhuizen of Broekhuizenvorst bereiken.

U kunt 1 uur, 2,5 uur of zelfs een hele dag rondrijden op deze elektrische scooter en een prachtige omgeving ontdekken. U krijgt een van onze gratis routes mee waar u stopt langs de interessante bezienswaardigheden dat Arcen en omgeving te bieden heeft.

Onderweg komt u plekken tegen waar u kunt stoppen voor een kopje koffie of om iets te eten. Ideaal voor een dagje uit met familie, vrienden of een speciale gelegenheid. Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Bezoek de website >>

Scooter verhuur
Door Limburg

    Reviews van Scooter verhuur

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden