Boot verhuur

Leidschendam
De Merenburger
Meerburgerlaan 7
2266GJ Leidschendam

"Boot verhuur en Kano verhuur De Merenburger” bestaat al meer dan 80 jaar en is ooit begonnen met het verhuren van roeiboten / visboten. Later is daar motorboot, boottrailer, en kano / kajak verhuur, een kleine camping en een jachthaven bijgekomen. U kunt dus bij ons verschillende type boten huren. Voor al onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig. U vindt ons op minder dan 30 autominuten van Leiden, Den-Haag en Rotterdam. “De Merenburger” is gelegen te Stompwijk (Gemeente Leidschendam-Voorburg). Stompwijk is onderdeel van het Land van Wijk en Wouden.

Dat is het meest westelijke deel van het Groene Hart van Holland en is ingesloten in de stedenring Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Leiden en Alphen aan de Rijn. Het is een bijzonder gebied, rijk aan natuur, water, oer-Hollandse weidelandschappen en cultuurhistorie. Met de boot heeft u een unieke blik op dit mooie poldergebied. Vanaf het water ziet alles er toch weer anders uit.

Vanaf bootverhuur "De Merenburger" vaart u binnen 10 minuten naar het bij vissers en watersporters populaire recreatiegebied Vlietland. Er wordt op veel verschillende soorten vis gevist, onder andere op karper, snoek en snoekbaars. Bij "De Merenburger" huurt u voordelig een visboot / roeiboot. U heeft al een visboot, zonder motor, voor 15,- euro per dag(ma-vr). U kunt ook kiezen voor een visboot met motor voor 75 euro per dag. U kunt een boot per uur of per dag huren. U vaart met de motorboot binnen een uur naar Leiden en binnen 1,5 uur naar de Kagerplassen (de Kaag) of Den-Haag. Bij boot verhuur "De Merenburger" kunt u ook een kano of roeiboot huren.

 

Bezoek de website >>

Bootje huren
Sloep op het water
Luchtfoto van het meer

    Reviews van Boot verhuur

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden