Driving Home for Christmas

Haarlem
Jan Tademaweg 49
2031CT Haarlem
Datum: Van 01-11-2020 t/m 01-02-2021
Stap in een stoer legervoertuig en rijd door een prachtig landschap, terwijl u onderweg verschillende kerstballen verzameld. De kerstballen worden verdiend door verschillende winterse opdrachten te voltooien en vragen te beantwoorden. Bij dit uitje is samenwerken en communiceren van uiterst belang om samen naar de volgende winterse activiteit te rijden. De eindlocatie wordt tijdens de rit ontdekt, welk team weet deze het eerste te vinden?

Tijdens dit evenement worden jullie ontvangen met warme chocomel met slagroom. Daarnaast mag er zelf in de legervoertuigen gereden worden, wat dit uitje extra speciaal maakt. Er kunnen nog extra elementen toegevoegd worden, zoals een diner, quiz of skiƫn en snowboarden. Benieuwd naar dit uitje? Neem contact met ons op, we maken het programma graag voor u op maat.

Er worden verschillende coronamaatregelen in acht genomen. Zo maakt elke deelnemer gebruik van desinfectiegel en in de legervoertuigen iedereen een mondkapje. Alle opdrachten zijn zo ontworpen of aangepast dat er altijd 1,5 meter afstand gehouden kan worden.


Bezoek de website >>
Google Maps
Authentiek leger voertuig
Lachen in de jeep

  Reviews van Driving Home for Christmas

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden