Driften

Nuenen, Moordrecht
Fundustry Events
Pastoorsmast 5
5673TC Nuenen

Staat driften ook op jouw verlanglijstje? Wil jij ook een ware Fast & Furious ervaring meemaken? Kom dan driften bij Fundustry! Het ultieme gevoel van wagenbeheersing zorg voor adrenaline en sensatie op topniveau! Durf jij dit aan?

Je ziet natuurlijk in films chauffeurs gladjes en cool driften door de ene na de andere bocht. Echter wordt er niet getoond hoeveel adrenaline er wel niet vrijkomt! Jouw auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorme kick! Leer speciale drifttechnieken op ons terrein en pronk tegenover je vrienden. Een driftcursus doe je voor de kick en adrenaline, maar ook om een zelfverzekerdere en betere chauffeur te worden. Naast een geweldige ervaring, heb je er ook in het dagelijkse leven nog wat aan!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4├Ś4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Bezoek de website >>

Google Maps
Driften
Race uitje
Mannen uitje
Driften
Fundustry

  Reviews van Driften

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt