Fietsen door Mill en omgeving

Sint Hubert
Route.nl

Sint Hubert

Het Brabantse dorpje Mill laat zich goed op de fiets ontdekken. In de omgeving fiets je o.a. door de Langenboomse Bossen en enkele fraaie buurtschappen.

Pittoresk Mill
Vanuit Brasserie Erica rij je eerst een stukje langs de rand van natuurgebied Molenheide. Vervolgens fiets je Mill in. Je passeert de VVV Mill, hier vind je meer informatie over deze mooie regio. Ook kom je langs de Sint Willibrorduskerk uit 1881. Kasteel Aldendriel stamt uit 1477. Het pand is niet publiekelijk toegankelijk, wel geniet je van het natuurschoon rondom het kasteel. Verderop staat de Korenbloem, een korenmolen uit 1857.

Langenboomse Bossen
Net na Bruggen rij je een stukje langs de Peel-Raamstelling, je ziet hier nog enkele kazematten. In het dal van de Lage Raam rij je tussen weilanden, akkers en bosperceeltjes. Een prachtige omgeving. Je doorkruist de Langenboomse Bossen over een fietspad. Je kunt dus lekker op je gemak tussen de naald- en loofbomen rijden zonder dat je de weg met automobilisten hoeft te delen. Op enkele open plekken groeien in het seizoen prachtige orchideeën.

Bezoek de website >>

Fietsroute Mill

  Reviews van Fietsen door Mill en omgeving

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt