Street art tour Eindhoven

Eindhoven
City Tours Eindhoven
Gasfabriek 3
5613CP Eindhoven

Fiets samen met wie en wanneer jij wil op eigen gelegenheid langs de mooiste street art van Eindhoven. Onze stad heeft heel wat interessante plekken waar de mooiste graffiti, muurtekeningen en andere werken te vinden zijn. Let op, deze tour wijzigt constant; de werken onderweg en de route als er weer een mooi werk bijkomt.

De Eindhovense graffitikunstenaars kennen onze route en wij worden vaak verrast met een nieuw werk. Je krijgt van ons via de City Tours Eindhoven route-app een zorgvuldig uitgestippelde route langs 35 hotspots en wij verzorgen per hotspot de achtergrondinformatie. Zo weet je wat het verhaal is bij ieder werk en leer je iets over de scène en historie. De lengte van de tour is ongeveer 19 kilometer en naast street art kom je op de mooiste en meest hippe plekken van de stad. Zo leer je de stad op een andere manier kennen! Kies zelf of je aan het begin of juist aan het einde van de tour geniet van je drankje met iets lekkers (inclusief).

Ontdek urban Eindhoven tijdens deze individuele tour van 19 kilometer. Deze tour is een samenwerking van City Tours Eindhoven en Can Gallery, dé graffiti en street art shop van Eindhoven.

Bezoek de website >>

Google Maps
Street art tour

  Reviews van Street art tour Eindhoven

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden